Van Damme S

Contactgegevens Van Damme S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Damme S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Damme S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Monthys 18; 5651; Walcourt (Thy-le-Ch?teau), België

Telefoon (phone): 071 61 45 40 (+32-071 61 45 40) 071 61 45 40 (+32-071 61 45 40)

Fax (fax): +32 (58) 914-33-35 +32 (58) 914-33-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Damme S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Damme S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Damme S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Damme S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Damme S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Damme S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Damme S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Damme S
Products information Van Damme S

BTW identificatienummer (tax): BE08362762451
Ondernemingsnummer: 9135925292
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Van Damme S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Damme S
(Get full report from official database of BE for Van Damme S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Damme S
Addition kinds of activities for Van Damme S

01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
51729903. Kerosine | Kerosene
52610201. Kunstmest | Fertilizer
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij Van Damme S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Damme S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Damme S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Damme S. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: AGO Construct De Pinte

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

 • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

 • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

 • Automecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

 • Logistiek medewerker (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

 • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

 • Student weekdagen (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: T-INTERIM AALST

  Type: Studentenjob

  Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

Zoek naar antwoorden van Van Damme S in sociale netwerken
Look for responds of Van Damme S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Damme S. Laat een reactie achter voor Van Damme S. Van Damme S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Damme S. Leave a respond for Van Damme S. Van Damme S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Damme S op de google maps. Adres en contacten Van Damme S
Location of Van Damme S on the google maps. Address and contacts of Van Damme S

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Damme S Van Damme S: Jordan | Carrelli | Rinck Productions | ATC | VERSCHUEREN JOHAN

Other related companies as Van Damme S: Jordan | Carrelli | Rinck Productions | ATC | VERSCHUEREN JOHAN

Van Damme S is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Damme S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08362762451. Het bedrijf Van Damme S bevindt zich op het adres: Rue des Monthys 18; 5651; Walcourt (Thy-le-Ch?teau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Damme S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Damme S is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Damme S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Damme S, openstaande posities, locatie van Van Damme S op de kaart.

Van Damme S is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Damme S, company assigned to the tax number BE08362762451. The company Van Damme S is located at the address: Rue des Monthys 18; 5651; Walcourt (Thy-le-Ch?teau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Damme S were not found.
The main activity of Van Damme S is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Damme S is not available. You also can look at reviews of Van Damme S, open positions, location of Van Damme S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Damme S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Damme S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Damme S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Damme S, employees, financial statistics.