VERSCHUEREN JOHAN

Contactgegevens VERSCHUEREN JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSCHUEREN JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSCHUEREN JOHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wauweringenveld 36; 1653; Beersel (Dworp), België

Telefoon (phone): 02 380 12 51 (+32-02 380 12 51) 02 380 12 51 (+32-02 380 12 51)

Fax (fax): 02 380 44 97 (+32-02 380 44 97) 02 380 44 97 (+32-02 380 44 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSCHUEREN JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSCHUEREN JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSCHUEREN JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSCHUEREN JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSCHUEREN JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSCHUEREN JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSCHUEREN JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSCHUEREN JOHAN
Products information VERSCHUEREN JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE08175720214
Ondernemingsnummer: 5783721923
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VERSCHUEREN JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSCHUEREN JOHAN
(Get full report from official database of BE for VERSCHUEREN JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSCHUEREN JOHAN
Addition kinds of activities for VERSCHUEREN JOHAN

371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
22530305. Leotards, breien | Leotards, knit
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
34431001. Vacuüntunnels, metalen plaat | Vacuum tunnels, metal plate
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec

Werken bij VERSCHUEREN JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSCHUEREN JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSCHUEREN JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSCHUEREN JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van VERSCHUEREN JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of VERSCHUEREN JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSCHUEREN JOHAN. Laat een reactie achter voor VERSCHUEREN JOHAN. VERSCHUEREN JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSCHUEREN JOHAN. Leave a respond for VERSCHUEREN JOHAN. VERSCHUEREN JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSCHUEREN JOHAN op de google maps. Adres en contacten VERSCHUEREN JOHAN
Location of VERSCHUEREN JOHAN on the google maps. Address and contacts of VERSCHUEREN JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSCHUEREN JOHAN VERSCHUEREN JOHAN: WILLY ROELS | ALBERT TIELS | Z.V.K. van Diegem bvba | JOHAN NICOLAYE | J.A. BLUB-BLUB

Other related companies as VERSCHUEREN JOHAN: WILLY ROELS | ALBERT TIELS | Z.V.K. van Diegem bvba | JOHAN NICOLAYE | J.A. BLUB-BLUB

VERSCHUEREN JOHAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSCHUEREN JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08175720214. Het bedrijf VERSCHUEREN JOHAN bevindt zich op het adres: Wauweringenveld 36; 1653; Beersel (Dworp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in VERSCHUEREN JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSCHUEREN JOHAN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSCHUEREN JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSCHUEREN JOHAN, openstaande posities, locatie van VERSCHUEREN JOHAN op de kaart.

VERSCHUEREN JOHAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSCHUEREN JOHAN, company assigned to the tax number BE08175720214. The company VERSCHUEREN JOHAN is located at the address: Wauweringenveld 36; 1653; Beersel (Dworp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 632,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in VERSCHUEREN JOHAN were not found.
The main activity of VERSCHUEREN JOHAN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSCHUEREN JOHAN is not available. You also can look at reviews of VERSCHUEREN JOHAN, open positions, location of VERSCHUEREN JOHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSCHUEREN JOHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSCHUEREN JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSCHUEREN JOHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSCHUEREN JOHAN, employees, financial statistics.