Z.V.K. van Diegem bvba

Contactgegevens Z.V.K. van Diegem bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Z.V.K. van Diegem bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Z.V.K. van Diegem bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfons De Cockplein 19-21; 1831; Machelen (Diegem), België

Telefoon (phone): 02 720 73 60 (+32-02 720 73 60) 02 720 73 60 (+32-02 720 73 60)

Fax (fax): 02 725 32 14 (+32-02 725 32 14) 02 725 32 14 (+32-02 725 32 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Z.V.K. van Diegem bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Z.V.K. van Diegem bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Z.V.K. van Diegem bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Z.V.K. van Diegem bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Z.V.K. van Diegem bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Z.V.K. van Diegem bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Z.V.K. van Diegem bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Z.V.K. van Diegem bvba
Products information Z.V.K. van Diegem bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04241241455
Ondernemingsnummer: 6159179687
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Building managers; Insurance brokers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Z.V.K. van Diegem bvba
(Get full report from official database of BE for Z.V.K. van Diegem bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Z.V.K. van Diegem bvba
Addition kinds of activities for Z.V.K. van Diegem bvba

238903. kostuums | Costumes
508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
28440504. Zonnebrandcrèmes en oliën | Suntan lotions and oils
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij Z.V.K. van Diegem bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Z.V.K. van Diegem bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Z.V.K. van Diegem bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Z.V.K. van Diegem bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van Z.V.K. van Diegem bvba in sociale netwerken
Look for responds of Z.V.K. van Diegem bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Z.V.K. van Diegem bvba. Laat een reactie achter voor Z.V.K. van Diegem bvba. Z.V.K. van Diegem bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Z.V.K. van Diegem bvba. Leave a respond for Z.V.K. van Diegem bvba. Z.V.K. van Diegem bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Z.V.K. van Diegem bvba op de google maps. Adres en contacten Z.V.K. van Diegem bvba
Location of Z.V.K. van Diegem bvba on the google maps. Address and contacts of Z.V.K. van Diegem bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Z.V.K. van Diegem bvba Z.V.K. van Diegem bvba: J. VAN EIJCKEN | CO-SAC COORDINATION | AUTOCENTER MUSTANG | Bernard | EUROBALKEN

Other related companies as Z.V.K. van Diegem bvba: J. VAN EIJCKEN | CO-SAC COORDINATION | AUTOCENTER MUSTANG | Bernard | EUROBALKEN

Z.V.K. van Diegem bvba is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Z.V.K. van Diegem bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04241241455. Het bedrijf Z.V.K. van Diegem bvba bevindt zich op het adres: Alfons De Cockplein 19-21; 1831; Machelen (Diegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Building managers; Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Z.V.K. van Diegem bvba is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Z.V.K. van Diegem bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Z.V.K. van Diegem bvba, openstaande posities, locatie van Z.V.K. van Diegem bvba op de kaart.

Z.V.K. van Diegem bvba is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Z.V.K. van Diegem bvba, company assigned to the tax number BE04241241455. The company Z.V.K. van Diegem bvba is located at the address: Alfons De Cockplein 19-21; 1831; Machelen (Diegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. List of products are Building managers; Insurance brokers.
The main activity of Z.V.K. van Diegem bvba is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Z.V.K. van Diegem bvba is not available. You also can look at reviews of Z.V.K. van Diegem bvba, open positions, location of Z.V.K. van Diegem bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Z.V.K. van Diegem bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Z.V.K. van Diegem bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Z.V.K. van Diegem bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Z.V.K. van Diegem bvba, employees, financial statistics.