Van Cauwenberg Y

Contactgegevens Van Cauwenberg Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cauwenberg Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cauwenberg Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kwaadstraat 36; 9572; Lierde (Sint-Martens-Lierde), België

Telefoon (phone): 054 41 93 12 (+32-054 41 93 12) 054 41 93 12 (+32-054 41 93 12)

Fax (fax): +32 (86) 543-75-82 +32 (86) 543-75-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cauwenberg Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cauwenberg Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cauwenberg Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cauwenberg Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cauwenberg Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cauwenberg Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cauwenberg Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cauwenberg Y
Products information Van Cauwenberg Y

BTW identificatienummer (tax): BE05530212402
Ondernemingsnummer: 1837432861
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Van Cauwenberg Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cauwenberg Y
(Get full report from official database of BE for Van Cauwenberg Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cauwenberg Y
Addition kinds of activities for Van Cauwenberg Y

483300. Televisiestations | Television broadcasting stations
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
23899904. Jarretelles | Garter belts
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops

Werken bij Van Cauwenberg Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cauwenberg Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cauwenberg Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cauwenberg Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

 • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

 • MONTEUR (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: INFANO

  Type: Vaste Job

  Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

 • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

  Type: Vaste Job

  Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

 • Chauffeur CE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Jannekemaan

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

 • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: START PEOPLE NIKE

  Type: Leercontract

  Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van Van Cauwenberg Y in sociale netwerken
Look for responds of Van Cauwenberg Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cauwenberg Y. Laat een reactie achter voor Van Cauwenberg Y. Van Cauwenberg Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cauwenberg Y. Leave a respond for Van Cauwenberg Y. Van Cauwenberg Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cauwenberg Y op de google maps. Adres en contacten Van Cauwenberg Y
Location of Van Cauwenberg Y on the google maps. Address and contacts of Van Cauwenberg Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cauwenberg Y Van Cauwenberg Y: Fortis Bank NV | CONSTANT STRAETMANS | CAF?SPELEN MARCEL | ANDRE THEUNIS | Leyssens R

Other related companies as Van Cauwenberg Y: Fortis Bank NV | CONSTANT STRAETMANS | CAF?SPELEN MARCEL | ANDRE THEUNIS | Leyssens R

Van Cauwenberg Y is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cauwenberg Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05530212402. Het bedrijf Van Cauwenberg Y bevindt zich op het adres: Kwaadstraat 36; 9572; Lierde (Sint-Martens-Lierde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Cauwenberg Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Cauwenberg Y is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cauwenberg Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cauwenberg Y, openstaande posities, locatie van Van Cauwenberg Y op de kaart.

Van Cauwenberg Y is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cauwenberg Y, company assigned to the tax number BE05530212402. The company Van Cauwenberg Y is located at the address: Kwaadstraat 36; 9572; Lierde (Sint-Martens-Lierde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Cauwenberg Y were not found.
The main activity of Van Cauwenberg Y is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cauwenberg Y is not available. You also can look at reviews of Van Cauwenberg Y, open positions, location of Van Cauwenberg Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cauwenberg Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cauwenberg Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cauwenberg Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cauwenberg Y, employees, financial statistics.