Tonneau-Piret J

Contactgegevens Tonneau-Piret J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tonneau-Piret J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tonneau-Piret J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Forzée 41; 5570; Beauraing (Feschaux), België

Telefoon (phone): 082 74 44 04 (+32-082 74 44 04) 082 74 44 04 (+32-082 74 44 04)

Fax (fax): 082 74 44 04 (+32-082 74 44 04) 082 74 44 04 (+32-082 74 44 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tonneau-Piret J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tonneau-Piret J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tonneau-Piret J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tonneau-Piret J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tonneau-Piret J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tonneau-Piret J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tonneau-Piret J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tonneau-Piret J
Products information Tonneau-Piret J

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Tonneau-Piret J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tonneau-Piret J
(Get full report from official database of BE for Tonneau-Piret J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tonneau-Piret J
Addition kinds of activities for Tonneau-Piret J

229601. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts

Werken bij Tonneau-Piret J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tonneau-Piret J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tonneau-Piret J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tonneau-Piret J. Looking for open vacancies in other companies

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Agilitas Hasselt

  Type: Studentenjob

  Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

 • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: IDEE KIDS

  Type: Studentenjob

  Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • Ploegchef (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Tonneau-Piret J in sociale netwerken
Look for responds of Tonneau-Piret J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tonneau-Piret J. Laat een reactie achter voor Tonneau-Piret J. Tonneau-Piret J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tonneau-Piret J. Leave a respond for Tonneau-Piret J. Tonneau-Piret J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tonneau-Piret J op de google maps. Adres en contacten Tonneau-Piret J
Location of Tonneau-Piret J on the google maps. Address and contacts of Tonneau-Piret J

Andere gerelateerde bedrijven als come Tonneau-Piret J Tonneau-Piret J: Atelier Profilo SPRL | E.F.L. NOTRE DAME | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | R. SILEGHEM | IMPRIMERIE LEMAIRE SA

Other related companies as Tonneau-Piret J: Atelier Profilo SPRL | E.F.L. NOTRE DAME | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | R. SILEGHEM | IMPRIMERIE LEMAIRE SA

Tonneau-Piret J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tonneau-Piret J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf Tonneau-Piret J bevindt zich op het adres: Rue de Forzée 41; 5570; Beauraing (Feschaux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Tonneau-Piret J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tonneau-Piret J is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tonneau-Piret J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tonneau-Piret J, openstaande posities, locatie van Tonneau-Piret J op de kaart.

Tonneau-Piret J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tonneau-Piret J, company assigned to the tax number BE06958435058. The company Tonneau-Piret J is located at the address: Rue de Forzée 41; 5570; Beauraing (Feschaux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Tonneau-Piret J were not found.
The main activity of Tonneau-Piret J is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tonneau-Piret J is not available. You also can look at reviews of Tonneau-Piret J, open positions, location of Tonneau-Piret J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tonneau-Piret J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tonneau-Piret J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tonneau-Piret J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tonneau-Piret J, employees, financial statistics.