Tielens H

Contactgegevens Tielens H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tielens H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tielens H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maasstraat 25; 3640; Kinrooi (Ophoven), België

Telefoon (phone): 089 56 49 09 (+32-089 56 49 09) 089 56 49 09 (+32-089 56 49 09)

Fax (fax): 089 58 85 83 (+32-089 58 85 83) 089 58 85 83 (+32-089 58 85 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tielens H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tielens H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tielens H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tielens H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tielens H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tielens H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tielens H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tielens H
Products information Tielens H

BTW identificatienummer (tax): BE06883728027
Ondernemingsnummer: 8042510986
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Tielens H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tielens H
(Get full report from official database of BE for Tielens H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tielens H
Addition kinds of activities for Tielens H

472400. Reisbureaus | Travel agencies
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
35370110. Skids, metal | Skids, metal
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij Tielens H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tielens H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tielens H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tielens H. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

 • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

 • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

 • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

 • kapster/kapper (BAZEL)

  Regio: BAZEL

  Bedrijf: POLDERVLIET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

 • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: CASA LUNA

  Type: Flexijob

  Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van Tielens H in sociale netwerken
Look for responds of Tielens H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tielens H. Laat een reactie achter voor Tielens H. Tielens H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tielens H. Leave a respond for Tielens H. Tielens H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tielens H op de google maps. Adres en contacten Tielens H
Location of Tielens H on the google maps. Address and contacts of Tielens H

Andere gerelateerde bedrijven als come Tielens H Tielens H: GUIDO DE VLIEGHE | SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF | A.C.G.B | MUTUALIT? CHR?TIENNE | PETER MILDE

Other related companies as Tielens H: GUIDO DE VLIEGHE | SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF | A.C.G.B | MUTUALIT? CHR?TIENNE | PETER MILDE

Tielens H is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tielens H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883728027. Het bedrijf Tielens H bevindt zich op het adres: Maasstraat 25; 3640; Kinrooi (Ophoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Tielens H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tielens H is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tielens H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tielens H, openstaande posities, locatie van Tielens H op de kaart.

Tielens H is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tielens H, company assigned to the tax number BE06883728027. The company Tielens H is located at the address: Maasstraat 25; 3640; Kinrooi (Ophoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Tielens H were not found.
The main activity of Tielens H is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tielens H is not available. You also can look at reviews of Tielens H, open positions, location of Tielens H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tielens H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tielens H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tielens H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tielens H, employees, financial statistics.