Suchy

Contactgegevens Suchy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Suchy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Suchy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Renard 5; 4367; Crisnée, België

Telefoon (phone): 019 67 71 32 (+32-019 67 71 32) 019 67 71 32 (+32-019 67 71 32)

Fax (fax): +32 (87) 235-70-65 +32 (87) 235-70-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Suchy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Suchy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Suchy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Suchy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Suchy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Suchy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Suchy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Suchy
Products information Suchy

BTW identificatienummer (tax): BE05367614746
Ondernemingsnummer: 4540069580
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Suchy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Suchy
(Get full report from official database of BE for Suchy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Suchy
Addition kinds of activities for Suchy

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
50150200. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers
60990000. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking

Werken bij Suchy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Suchy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Suchy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Suchy. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant(e) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

 • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

 • Copywriter (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

 • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

 • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

 • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

 • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

 • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

 • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: ALSIC

  Type: Vaste Job

  ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Suchy in sociale netwerken
Look for responds of Suchy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Suchy. Laat een reactie achter voor Suchy. Suchy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Suchy. Leave a respond for Suchy. Suchy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Suchy op de google maps. Adres en contacten Suchy
Location of Suchy on the google maps. Address and contacts of Suchy

Andere gerelateerde bedrijven als come Suchy Suchy: EDA | Listhaeghe J | CLASSICO-JAZZ | WNM SA | SABINA LUCIANI

Other related companies as Suchy: EDA | Listhaeghe J | CLASSICO-JAZZ | WNM SA | SABINA LUCIANI

Suchy is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Suchy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05367614746. Het bedrijf Suchy bevindt zich op het adres: Rue Louis Renard 5; 4367; Crisnée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Suchy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Suchy is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Suchy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Suchy, openstaande posities, locatie van Suchy op de kaart.

Suchy is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Suchy, company assigned to the tax number BE05367614746. The company Suchy is located at the address: Rue Louis Renard 5; 4367; Crisnée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Suchy were not found.
The main activity of Suchy is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Suchy is not available. You also can look at reviews of Suchy, open positions, location of Suchy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Suchy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Suchy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Suchy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Suchy, employees, financial statistics.