Staveaux J

Contactgegevens Staveaux J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Staveaux J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Staveaux J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Royale 25; 4690; Bassenge, België

Telefoon (phone): 04 286 56 39; 0475 60 37 26 (+32-04 286 56 39; 0475 60 37 26) 04 286 56 39; 0475 60 37 26 (+32-04 286 56 39; 0475 60 37 26)

Fax (fax): +32 (51) 949-13-86 +32 (51) 949-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Staveaux J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Staveaux J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Staveaux J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Staveaux J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Staveaux J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Staveaux J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Staveaux J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Staveaux J
Products information Staveaux J

BTW identificatienummer (tax): BE04089630126
Ondernemingsnummer: 4908935546
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Staveaux J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Staveaux J
(Get full report from official database of BE for Staveaux J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Staveaux J
Addition kinds of activities for Staveaux J

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
3586. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
73730200. System integratie diensten | Systems integration services

Werken bij Staveaux J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Staveaux J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Staveaux J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Staveaux J. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

 • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

 • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

  Regio: HELCHTEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

 • Freelance recruiter (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

 • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

 • Zaalmedewerker (Tsjechië)

  Regio: Tsjechië

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Staveaux J in sociale netwerken
Look for responds of Staveaux J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Staveaux J. Laat een reactie achter voor Staveaux J. Staveaux J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Staveaux J. Leave a respond for Staveaux J. Staveaux J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Staveaux J op de google maps. Adres en contacten Staveaux J
Location of Staveaux J on the google maps. Address and contacts of Staveaux J

Andere gerelateerde bedrijven als come Staveaux J Staveaux J: CHRISTIANA VANTOMME | TRICNONT P DISTRIBUTION | PHILIPPE CARDON | Laignel Virginie | Reignier Isabelle

Other related companies as Staveaux J: CHRISTIANA VANTOMME | TRICNONT P DISTRIBUTION | PHILIPPE CARDON | Laignel Virginie | Reignier Isabelle

Staveaux J is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Staveaux J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089630126. Het bedrijf Staveaux J bevindt zich op het adres: Rue Royale 25; 4690; Bassenge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Staveaux J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Staveaux J is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Staveaux J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Staveaux J, openstaande posities, locatie van Staveaux J op de kaart.

Staveaux J is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Staveaux J, company assigned to the tax number BE04089630126. The company Staveaux J is located at the address: Rue Royale 25; 4690; Bassenge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Staveaux J were not found.
The main activity of Staveaux J is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Staveaux J is not available. You also can look at reviews of Staveaux J, open positions, location of Staveaux J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Staveaux J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Staveaux J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Staveaux J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Staveaux J, employees, financial statistics.