SPRUYTTE JOOST

Contactgegevens SPRUYTTE JOOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRUYTTE JOOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRUYTTE JOOST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidwallandstraat 7; 8650; Houthulst (Merkem), België

Telefoon (phone): 051 54 63 14 (+32-051 54 63 14) 051 54 63 14 (+32-051 54 63 14)

Fax (fax): 051 54 63 12 (+32-051 54 63 12) 051 54 63 12 (+32-051 54 63 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRUYTTE JOOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRUYTTE JOOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRUYTTE JOOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRUYTTE JOOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRUYTTE JOOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRUYTTE JOOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRUYTTE JOOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRUYTTE JOOST
Products information SPRUYTTE JOOST

BTW identificatienummer (tax): BE05998504638
Ondernemingsnummer: 6595886230
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SPRUYTTE JOOST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRUYTTE JOOST
(Get full report from official database of BE for SPRUYTTE JOOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRUYTTE JOOST
Addition kinds of activities for SPRUYTTE JOOST

5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping

Werken bij SPRUYTTE JOOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRUYTTE JOOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRUYTTE JOOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRUYTTE JOOST. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • poederlakker (TIEGEM)

  Regio: TIEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

 • Verpleegkundigen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

  Type: Vaste Job

  Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

 • Werkvoorbereider (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

  Regio: Regio Namen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

 • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SPRUYTTE JOOST in sociale netwerken
Look for responds of SPRUYTTE JOOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRUYTTE JOOST. Laat een reactie achter voor SPRUYTTE JOOST. SPRUYTTE JOOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRUYTTE JOOST. Leave a respond for SPRUYTTE JOOST. SPRUYTTE JOOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRUYTTE JOOST op de google maps. Adres en contacten SPRUYTTE JOOST
Location of SPRUYTTE JOOST on the google maps. Address and contacts of SPRUYTTE JOOST

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRUYTTE JOOST SPRUYTTE JOOST: A. VANDENABEELE | ASCONA HOTEL | CHRISTOPHE VERCAMMEN | Titeca M | Parez Johan & Co CV

Other related companies as SPRUYTTE JOOST: A. VANDENABEELE | ASCONA HOTEL | CHRISTOPHE VERCAMMEN | Titeca M | Parez Johan & Co CV

SPRUYTTE JOOST is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRUYTTE JOOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998504638. Het bedrijf SPRUYTTE JOOST bevindt zich op het adres: Zuidwallandstraat 7; 8650; Houthulst (Merkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in SPRUYTTE JOOST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPRUYTTE JOOST is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRUYTTE JOOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRUYTTE JOOST, openstaande posities, locatie van SPRUYTTE JOOST op de kaart.

SPRUYTTE JOOST is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRUYTTE JOOST, company assigned to the tax number BE05998504638. The company SPRUYTTE JOOST is located at the address: Zuidwallandstraat 7; 8650; Houthulst (Merkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in SPRUYTTE JOOST were not found.
The main activity of SPRUYTTE JOOST is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRUYTTE JOOST is not available. You also can look at reviews of SPRUYTTE JOOST, open positions, location of SPRUYTTE JOOST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRUYTTE JOOST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRUYTTE JOOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRUYTTE JOOST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRUYTTE JOOST, employees, financial statistics.