Spruytte J

Contactgegevens Spruytte J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spruytte J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spruytte J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Ieperweg 7; 8650; Houthulst (Merkem), België

Telefoon (phone): 051 54 43 70 (+32-051 54 43 70) 051 54 43 70 (+32-051 54 43 70)

Fax (fax): +32 (65) 685-22-46 +32 (65) 685-22-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spruytte J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spruytte J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spruytte J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spruytte J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spruytte J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spruytte J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spruytte J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spruytte J
Products information Spruytte J

BTW identificatienummer (tax): BE06237182617
Ondernemingsnummer: 7569549560
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Spruytte J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spruytte J
(Get full report from official database of BE for Spruytte J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spruytte J
Addition kinds of activities for Spruytte J

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
14299903. Dolomitisch marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomitic marble, crushed and broken-quarrying
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
31110401. Zakleder | Bag leather
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij Spruytte J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spruytte J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spruytte J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spruytte J. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • Garagist (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Rikiesto & Partners

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TETE A TETE

  Type: Flexijob

  Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van Spruytte J in sociale netwerken
Look for responds of Spruytte J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spruytte J. Laat een reactie achter voor Spruytte J. Spruytte J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spruytte J. Leave a respond for Spruytte J. Spruytte J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spruytte J op de google maps. Adres en contacten Spruytte J
Location of Spruytte J on the google maps. Address and contacts of Spruytte J

Andere gerelateerde bedrijven als come Spruytte J Spruytte J: FLCID LINES NV | ALCO-LEDERWAREN | JEAN-MARIE GREVESSE | Corteville M | M. GOIRIS

Other related companies as Spruytte J: FLCID LINES NV | ALCO-LEDERWAREN | JEAN-MARIE GREVESSE | Corteville M | M. GOIRIS

Spruytte J is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spruytte J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06237182617. Het bedrijf Spruytte J bevindt zich op het adres: Hoge Ieperweg 7; 8650; Houthulst (Merkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Spruytte J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spruytte J is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spruytte J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spruytte J, openstaande posities, locatie van Spruytte J op de kaart.

Spruytte J is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spruytte J, company assigned to the tax number BE06237182617. The company Spruytte J is located at the address: Hoge Ieperweg 7; 8650; Houthulst (Merkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in Spruytte J were not found.
The main activity of Spruytte J is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Spruytte J is not available. You also can look at reviews of Spruytte J, open positions, location of Spruytte J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spruytte J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spruytte J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spruytte J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spruytte J, employees, financial statistics.