Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers

Contactgegevens Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breendonkstraat 209; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 0472 79 17 22 (+32-0472 79 17 22) 0472 79 17 22 (+32-0472 79 17 22)

Fax (fax): 03 866 06 48 (+32-03 866 06 48) 03 866 06 48 (+32-03 866 06 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers
Products information Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers

BTW identificatienummer (tax): BE07659088134
Ondernemingsnummer: 4017944335
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers
(Get full report from official database of BE for Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers
Addition kinds of activities for Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers

017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
492402. Gaskrachters | Gas power marketers
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
50840700. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec

Werken bij Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

 • Quality Manager (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

 • Pistoolspuiter (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

 • Technieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

 • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

 • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: PEERSMAN

  Type: Flexijob

  Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers in sociale netwerken
Look for responds of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Laat een reactie achter voor Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Leave a respond for Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers. Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers op de google maps. Adres en contacten Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers
Location of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers on the google maps. Address and contacts of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: Leroy SA | BBL | PLANETSERVICE INTERNET SERVICE | YVON ORLANS | PHARMACIE FAUCON

Other related companies as Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers: Leroy SA | BBL | PLANETSERVICE INTERNET SERVICE | YVON ORLANS | PHARMACIE FAUCON

Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07659088134. Het bedrijf Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers bevindt zich op het adres: Breendonkstraat 209; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, openstaande posities, locatie van Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, company assigned to the tax number BE07659088134. The company Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is located at the address: Breendonkstraat 209; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
The main activity of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers is not available. You also can look at reviews of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, open positions, location of Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimingsdienst Lathouwers-Jansegers, employees, financial statistics.