RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba
Private companiesOil and Gas Extraction • RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba

Contactgegevens RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karperstraat 4; 8400; Oostende (Zandvoorde), België

Telefoon (phone): 050 34 24 99; 059 80 44 29 (+32-050 34 24 99; 059 80 44 29) 050 34 24 99; 059 80 44 29 (+32-050 34 24 99; 059 80 44 29)

Fax (fax): 059 80 44 29; 059 51 39 00 (+32-059 80 44 29; 059 51 39 00) 059 80 44 29; 059 51 39 00 (+32-059 80 44 29; 059 51 39 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba
Products information RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03411224365
Ondernemingsnummer: 1499328613
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba
(Get full report from official database of BE for RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba
Addition kinds of activities for RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba

27410101. Kunstkopie: uitgeverij en drukwerk | Art copy: publishing and printing
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
47299901. Carpool / vanpool arrangement | Carpool/vanpool arrangement
50460203. Verkoopautomaten, munteenheid | Vending machines, coin-operated
56210101. boutiques | Boutiques
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

 • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

 • Automecanicien (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

 • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vaste Job

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

  Type: Vaste Job

  Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freelance jobcoach (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: K-onsult

  Type: Zelfstandige activiteit

  K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba in sociale netwerken
Look for responds of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. Laat een reactie achter voor RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. Leave a respond for RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba. RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba op de google maps. Adres en contacten RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba
Location of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba on the google maps. Address and contacts of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: MD COIFFURE | Depla Didier | BOUW VERMEULEN | Canton N | STEVENS

Other related companies as RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba: MD COIFFURE | Depla Didier | BOUW VERMEULEN | Canton N | STEVENS

RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03411224365. Het bedrijf RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba bevindt zich op het adres: Karperstraat 4; 8400; Oostende (Zandvoorde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, openstaande posities, locatie van RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba op de kaart.

RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, company assigned to the tax number BE03411224365. The company RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is located at the address: Karperstraat 4; 8400; Oostende (Zandvoorde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba is not available. You also can look at reviews of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, open positions, location of RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUIMDIENST SANDERS OOSTENDSE bvba, employees, financial statistics.