Ruimdienst Ringoot

Contactgegevens Ruimdienst Ringoot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimdienst Ringoot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimdienst Ringoot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smoutstraat 11; 9170; Sint-Gillis-Waas, België

Telefoon (phone): 03 770 53 61; 03 779 88 14 (+32-03 770 53 61; 03 779 88 14) 03 770 53 61; 03 779 88 14 (+32-03 770 53 61; 03 779 88 14)

Fax (fax): 03 770 53 61 (+32-03 770 53 61) 03 770 53 61 (+32-03 770 53 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimdienst Ringoot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimdienst Ringoot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimdienst Ringoot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimdienst Ringoot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimdienst Ringoot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimdienst Ringoot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimdienst Ringoot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimdienst Ringoot
Products information Ruimdienst Ringoot

BTW identificatienummer (tax): BE04760345458
Ondernemingsnummer: 3885559082
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimdienst Ringoot
(Get full report from official database of BE for Ruimdienst Ringoot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimdienst Ringoot
Addition kinds of activities for Ruimdienst Ringoot

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij Ruimdienst Ringoot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimdienst Ringoot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimdienst Ringoot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimdienst Ringoot. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

 • Werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

 • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MONDI POPERINGE

  Type: Vaste Job

  Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

 • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

 • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van Ruimdienst Ringoot in sociale netwerken
Look for responds of Ruimdienst Ringoot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimdienst Ringoot. Laat een reactie achter voor Ruimdienst Ringoot. Ruimdienst Ringoot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimdienst Ringoot. Leave a respond for Ruimdienst Ringoot. Ruimdienst Ringoot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimdienst Ringoot op de google maps. Adres en contacten Ruimdienst Ringoot
Location of Ruimdienst Ringoot on the google maps. Address and contacts of Ruimdienst Ringoot

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimdienst Ringoot Ruimdienst Ringoot: IPPA | De Love D | Martin Th | R?SIDENCE AUTEUIL | Goud Marijke

Other related companies as Ruimdienst Ringoot: IPPA | De Love D | Martin Th | R?SIDENCE AUTEUIL | Goud Marijke

Ruimdienst Ringoot is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimdienst Ringoot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04760345458. Het bedrijf Ruimdienst Ringoot bevindt zich op het adres: Smoutstraat 11; 9170; Sint-Gillis-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Ruimdienst Ringoot is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimdienst Ringoot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimdienst Ringoot, openstaande posities, locatie van Ruimdienst Ringoot op de kaart.

Ruimdienst Ringoot is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimdienst Ringoot, company assigned to the tax number BE04760345458. The company Ruimdienst Ringoot is located at the address: Smoutstraat 11; 9170; Sint-Gillis-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Ruimdienst Ringoot is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimdienst Ringoot is not available. You also can look at reviews of Ruimdienst Ringoot, open positions, location of Ruimdienst Ringoot on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimdienst Ringoot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimdienst Ringoot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimdienst Ringoot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimdienst Ringoot, employees, financial statistics.