Goud Marijke

Contactgegevens Goud Marijke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goud Marijke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goud Marijke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lambermontplaats 20; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 26 72 (+32-03 216 26 72) 03 216 26 72 (+32-03 216 26 72)

Fax (fax): +32 (65) 762-32-72 +32 (65) 762-32-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goud Marijke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goud Marijke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goud Marijke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goud Marijke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goud Marijke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goud Marijke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goud Marijke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goud Marijke
Products information Goud Marijke

BTW identificatienummer (tax): BE03416717529
Ondernemingsnummer: 8522888183
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Goud Marijke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goud Marijke
(Get full report from official database of BE for Goud Marijke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goud Marijke
Addition kinds of activities for Goud Marijke

265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
571901. Keukengerei | Kitchenware
20910311. Vis, gedroogd | Fish, dried
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
36740107. Thrystors | Thrystors

Werken bij Goud Marijke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goud Marijke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goud Marijke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goud Marijke. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Goud Marijke in sociale netwerken
Look for responds of Goud Marijke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goud Marijke. Laat een reactie achter voor Goud Marijke. Goud Marijke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goud Marijke. Leave a respond for Goud Marijke. Goud Marijke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goud Marijke op de google maps. Adres en contacten Goud Marijke
Location of Goud Marijke on the google maps. Address and contacts of Goud Marijke

Andere gerelateerde bedrijven als come Goud Marijke Goud Marijke: FLALTRAN EUROPE SA | DEXIA | DE LA VICTOIRE GGE | VANFLETEREN | LUC ARCO

Other related companies as Goud Marijke: FLALTRAN EUROPE SA | DEXIA | DE LA VICTOIRE GGE | VANFLETEREN | LUC ARCO

Goud Marijke is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goud Marijke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03416717529. Het bedrijf Goud Marijke bevindt zich op het adres: Lambermontplaats 20; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Goud Marijke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goud Marijke is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goud Marijke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goud Marijke, openstaande posities, locatie van Goud Marijke op de kaart.

Goud Marijke is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goud Marijke, company assigned to the tax number BE03416717529. The company Goud Marijke is located at the address: Lambermontplaats 20; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Goud Marijke were not found.
The main activity of Goud Marijke is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Goud Marijke is not available. You also can look at reviews of Goud Marijke, open positions, location of Goud Marijke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goud Marijke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goud Marijke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goud Marijke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goud Marijke, employees, financial statistics.