Ruimdienst (Wase)

Contactgegevens Ruimdienst (Wase): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimdienst (Wase): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimdienst (Wase)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark Zuid 9; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 02 41 (+32-03 776 02 41) 03 776 02 41 (+32-03 776 02 41)

Fax (fax): 03 766 17 65 (+32-03 766 17 65) 03 766 17 65 (+32-03 766 17 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimdienst (Wase): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimdienst (Wase)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimdienst (Wase)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimdienst (Wase), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimdienst (Wase). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimdienst (Wase), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimdienst (Wase). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimdienst (Wase)
Products information Ruimdienst (Wase)

BTW identificatienummer (tax): BE09699798583
Ondernemingsnummer: 3270324707
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimdienst (Wase)
(Get full report from official database of BE for Ruimdienst (Wase))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimdienst (Wase)
Addition kinds of activities for Ruimdienst (Wase)

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
23920401. Servetten, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Napkins, fabric and nonwoven: made from purchased materials
35190103. Marine motoren | Marine engines
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services

Werken bij Ruimdienst (Wase): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimdienst (Wase): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimdienst (Wase). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimdienst (Wase). Looking for open vacancies in other companies

 • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • Customer service dealer support Orange (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

 • Magazijnier (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

 • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: LOGOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

 • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Ruimdienst (Wase) in sociale netwerken
Look for responds of Ruimdienst (Wase) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimdienst (Wase). Laat een reactie achter voor Ruimdienst (Wase). Ruimdienst (Wase) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimdienst (Wase). Leave a respond for Ruimdienst (Wase). Ruimdienst (Wase) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimdienst (Wase) op de google maps. Adres en contacten Ruimdienst (Wase)
Location of Ruimdienst (Wase) on the google maps. Address and contacts of Ruimdienst (Wase)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimdienst (Wase) Ruimdienst (Wase): 'T VLAAMS STRIPCENTRUM | AD Delhaize NV | Space Concept International | GARAGE JASPERS NV | PETER T'SEYEN

Other related companies as Ruimdienst (Wase): 'T VLAAMS STRIPCENTRUM | AD Delhaize NV | Space Concept International | GARAGE JASPERS NV | PETER T'SEYEN

Ruimdienst (Wase) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimdienst (Wase), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09699798583. Het bedrijf Ruimdienst (Wase) bevindt zich op het adres: Europark Zuid 9; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial.
De hoofdactiviteit van Ruimdienst (Wase) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimdienst (Wase) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimdienst (Wase), openstaande posities, locatie van Ruimdienst (Wase) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ruimdienst (Wase) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimdienst (Wase), company assigned to the tax number BE09699798583. The company Ruimdienst (Wase) is located at the address: Europark Zuid 9; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial.
The main activity of Ruimdienst (Wase) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimdienst (Wase) is not available. You also can look at reviews of Ruimdienst (Wase), open positions, location of Ruimdienst (Wase) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimdienst (Wase), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimdienst (Wase), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimdienst (Wase), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimdienst (Wase), employees, financial statistics.