ROBETTE Y

Contactgegevens ROBETTE Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBETTE Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBETTE Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Piet en Veau 1; 7050; Jurbise (Masnuy-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 065 72 81 62 (+32-065 72 81 62) 065 72 81 62 (+32-065 72 81 62)

Fax (fax): 065 72 81 62 (+32-065 72 81 62) 065 72 81 62 (+32-065 72 81 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBETTE Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBETTE Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBETTE Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBETTE Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBETTE Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBETTE Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBETTE Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBETTE Y
Products information ROBETTE Y

BTW identificatienummer (tax): BE05926269531
Ondernemingsnummer: 9636077880
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBETTE Y
(Get full report from official database of BE for ROBETTE Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBETTE Y
Addition kinds of activities for ROBETTE Y

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
31110102. Harness leer | Harness leather
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij ROBETTE Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBETTE Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBETTE Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBETTE Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Varkensklasseerder (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

 • Slachter (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

 • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

 • Carrossier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

 • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

 • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EB PROJECTS NV

  Type: Vaste Job

  U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

 • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van ROBETTE Y in sociale netwerken
Look for responds of ROBETTE Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBETTE Y. Laat een reactie achter voor ROBETTE Y. ROBETTE Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBETTE Y. Leave a respond for ROBETTE Y. ROBETTE Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBETTE Y op de google maps. Adres en contacten ROBETTE Y
Location of ROBETTE Y on the google maps. Address and contacts of ROBETTE Y

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBETTE Y ROBETTE Y: Luyckx B | LES JARDINS DE MONACO | ROBRECHT ANSOMS | Equus | JOHAN MERLEVEDE

Other related companies as ROBETTE Y: Luyckx B | LES JARDINS DE MONACO | ROBRECHT ANSOMS | Equus | JOHAN MERLEVEDE

ROBETTE Y is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBETTE Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05926269531. Het bedrijf ROBETTE Y bevindt zich op het adres: Rue Piet en Veau 1; 7050; Jurbise (Masnuy-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van ROBETTE Y is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBETTE Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBETTE Y, openstaande posities, locatie van ROBETTE Y op de kaart.

ROBETTE Y is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBETTE Y, company assigned to the tax number BE05926269531. The company ROBETTE Y is located at the address: Rue Piet en Veau 1; 7050; Jurbise (Masnuy-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of ROBETTE Y is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBETTE Y is not available. You also can look at reviews of ROBETTE Y, open positions, location of ROBETTE Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBETTE Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBETTE Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBETTE Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBETTE Y, employees, financial statistics.