REGIMONT ALEX

Contactgegevens REGIMONT ALEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGIMONT ALEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGIMONT ALEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 38; 4317; Celles (Les Waleffes), België

Telefoon (phone): 019 56 61 70; 0477 25 47 33 (+32-019 56 61 70; 0477 25 47 33) 019 56 61 70; 0477 25 47 33 (+32-019 56 61 70; 0477 25 47 33)

Fax (fax): +32 (9) 136-28-60 +32 (9) 136-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGIMONT ALEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGIMONT ALEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGIMONT ALEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGIMONT ALEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGIMONT ALEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGIMONT ALEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGIMONT ALEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGIMONT ALEX
Products information REGIMONT ALEX

BTW identificatienummer (tax): BE09062591552
Ondernemingsnummer: 7537414550
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGIMONT ALEX
(Get full report from official database of BE for REGIMONT ALEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGIMONT ALEX
Addition kinds of activities for REGIMONT ALEX

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
32990102. Mica producten, opgebouwde of laken | Mica products, built-up or sheet
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven

Werken bij REGIMONT ALEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGIMONT ALEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGIMONT ALEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGIMONT ALEX. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

 • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

 • boekhouder (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

  Type: Vaste Job

  Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

 • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: INTERGROW NV

  Type: Vaste Job

  - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BRADY

  Type: Leercontract

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van REGIMONT ALEX in sociale netwerken
Look for responds of REGIMONT ALEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGIMONT ALEX. Laat een reactie achter voor REGIMONT ALEX. REGIMONT ALEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGIMONT ALEX. Leave a respond for REGIMONT ALEX. REGIMONT ALEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGIMONT ALEX op de google maps. Adres en contacten REGIMONT ALEX
Location of REGIMONT ALEX on the google maps. Address and contacts of REGIMONT ALEX

Andere gerelateerde bedrijven als come REGIMONT ALEX REGIMONT ALEX: INTIMO | BAKKERIJ BOSSUYT L. | MULTIPHARMA | Mersch Nathalie | Yswood

Other related companies as REGIMONT ALEX: INTIMO | BAKKERIJ BOSSUYT L. | MULTIPHARMA | Mersch Nathalie | Yswood

REGIMONT ALEX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGIMONT ALEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09062591552. Het bedrijf REGIMONT ALEX bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 38; 4317; Celles (Les Waleffes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 190,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van REGIMONT ALEX is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGIMONT ALEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGIMONT ALEX, openstaande posities, locatie van REGIMONT ALEX op de kaart.

REGIMONT ALEX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGIMONT ALEX, company assigned to the tax number BE09062591552. The company REGIMONT ALEX is located at the address: Rue de la Gare 38; 4317; Celles (Les Waleffes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 190,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of REGIMONT ALEX is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REGIMONT ALEX is not available. You also can look at reviews of REGIMONT ALEX, open positions, location of REGIMONT ALEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGIMONT ALEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGIMONT ALEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGIMONT ALEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGIMONT ALEX, employees, financial statistics.