Raats Leo Ruimdienst

Contactgegevens Raats Leo Ruimdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raats Leo Ruimdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raats Leo Ruimdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moleneind 13; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 669 63 39 (+32-03 669 63 39) 03 669 63 39 (+32-03 669 63 39)

Fax (fax): +32 (83) 745-15-65 +32 (83) 745-15-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raats Leo Ruimdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raats Leo Ruimdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raats Leo Ruimdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raats Leo Ruimdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raats Leo Ruimdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raats Leo Ruimdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raats Leo Ruimdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raats Leo Ruimdienst
Products information Raats Leo Ruimdienst

BTW identificatienummer (tax): BE08326232910
Ondernemingsnummer: 3829254150
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Raats Leo Ruimdienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raats Leo Ruimdienst
(Get full report from official database of BE for Raats Leo Ruimdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raats Leo Ruimdienst
Addition kinds of activities for Raats Leo Ruimdienst

254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
22210307. Satins | Satins
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores

Werken bij Raats Leo Ruimdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raats Leo Ruimdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raats Leo Ruimdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raats Leo Ruimdienst. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

 • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

 • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: t-interim Neerpelt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

 • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

 • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

 • Student (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

 • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

 • chauffeur (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

Zoek naar antwoorden van Raats Leo Ruimdienst in sociale netwerken
Look for responds of Raats Leo Ruimdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raats Leo Ruimdienst. Laat een reactie achter voor Raats Leo Ruimdienst. Raats Leo Ruimdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raats Leo Ruimdienst. Leave a respond for Raats Leo Ruimdienst. Raats Leo Ruimdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raats Leo Ruimdienst op de google maps. Adres en contacten Raats Leo Ruimdienst
Location of Raats Leo Ruimdienst on the google maps. Address and contacts of Raats Leo Ruimdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Raats Leo Ruimdienst Raats Leo Ruimdienst: PAROCHIECENTRUM DE STER | VALERE DE WALSCHE | G. VANREPPELEN | DAVID BINARD | DSE B.V.B.A.

Other related companies as Raats Leo Ruimdienst: PAROCHIECENTRUM DE STER | VALERE DE WALSCHE | G. VANREPPELEN | DAVID BINARD | DSE B.V.B.A.

Raats Leo Ruimdienst is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raats Leo Ruimdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08326232910. Het bedrijf Raats Leo Ruimdienst bevindt zich op het adres: Moleneind 13; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Raats Leo Ruimdienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raats Leo Ruimdienst is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raats Leo Ruimdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raats Leo Ruimdienst, openstaande posities, locatie van Raats Leo Ruimdienst op de kaart.

Raats Leo Ruimdienst is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raats Leo Ruimdienst, company assigned to the tax number BE08326232910. The company Raats Leo Ruimdienst is located at the address: Moleneind 13; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Raats Leo Ruimdienst were not found.
The main activity of Raats Leo Ruimdienst is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Raats Leo Ruimdienst is not available. You also can look at reviews of Raats Leo Ruimdienst, open positions, location of Raats Leo Ruimdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raats Leo Ruimdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raats Leo Ruimdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raats Leo Ruimdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raats Leo Ruimdienst, employees, financial statistics.