QUICKE CAMIEL & ZN BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • QUICKE CAMIEL & ZN BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • QUICKE CAMIEL & ZN BVBA

Contactgegevens QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUICKE CAMIEL & ZN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoriestraat 193; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 40 36 (+32-050 31 40 36) 050 31 40 36 (+32-050 31 40 36)

Fax (fax): +32 (11) 215-98-54 +32 (11) 215-98-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUICKE CAMIEL & ZN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUICKE CAMIEL & ZN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUICKE CAMIEL & ZN BVBA
Products information QUICKE CAMIEL & ZN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07704681396
Ondernemingsnummer: 6513488769
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUICKE CAMIEL & ZN BVBA
(Get full report from official database of BE for QUICKE CAMIEL & ZN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUICKE CAMIEL & ZN BVBA
Addition kinds of activities for QUICKE CAMIEL & ZN BVBA

3672. Printplaten | Printed circuit boards
286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
38210116. microtomen | Microtomes
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services

Werken bij QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Process Operator (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

 • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

 • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: PANAMA GROUP

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

 • Service Desk Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Anankei

  Type: Vaste Job

  - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

 • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

 • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Vaste Job

  Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

 • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van QUICKE CAMIEL & ZN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. Laat een reactie achter voor QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. QUICKE CAMIEL & ZN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. Leave a respond for QUICKE CAMIEL & ZN BVBA. QUICKE CAMIEL & ZN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUICKE CAMIEL & ZN BVBA op de google maps. Adres en contacten QUICKE CAMIEL & ZN BVBA
Location of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA on the google maps. Address and contacts of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come QUICKE CAMIEL & ZN BVBA QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: FLDEGREMONT SA | GARAGE VAN ROMPAEY V.& ZN | PEERAER & CO | Master Cleaner BVBA | Theys & Zn BVBA

Other related companies as QUICKE CAMIEL & ZN BVBA: FLDEGREMONT SA | GARAGE VAN ROMPAEY V.& ZN | PEERAER & CO | Master Cleaner BVBA | Theys & Zn BVBA

QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07704681396. Het bedrijf QUICKE CAMIEL & ZN BVBA bevindt zich op het adres: Pastoriestraat 193; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, openstaande posities, locatie van QUICKE CAMIEL & ZN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, company assigned to the tax number BE07704681396. The company QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is located at the address: Pastoriestraat 193; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA is not available. You also can look at reviews of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, open positions, location of QUICKE CAMIEL & ZN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUICKE CAMIEL & ZN BVBA, employees, financial statistics.