Master Cleaner BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Master Cleaner BVBA

Contactgegevens Master Cleaner BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Master Cleaner BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Master Cleaner BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Limburg Stirum 210; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 460 26 20; 0800 973 20 (+32-02 460 26 20; 0800 973 20) 02 460 26 20; 0800 973 20 (+32-02 460 26 20; 0800 973 20)

Fax (fax): 02 454 12 88 (+32-02 454 12 88) 02 454 12 88 (+32-02 454 12 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Master Cleaner BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Master Cleaner BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Master Cleaner BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Master Cleaner BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Master Cleaner BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Master Cleaner BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Master Cleaner BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Master Cleaner BVBA
Products information Master Cleaner BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05656280517
Ondernemingsnummer: 2828125000
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Boiler cleaning; Chimney sweeps

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Master Cleaner BVBA
(Get full report from official database of BE for Master Cleaner BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Master Cleaner BVBA
Addition kinds of activities for Master Cleaner BVBA

3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
34919908. Stoomvallen | Steam traps
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services

Werken bij Master Cleaner BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Master Cleaner BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Master Cleaner BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Master Cleaner BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Master Cleaner BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Master Cleaner BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Master Cleaner BVBA. Laat een reactie achter voor Master Cleaner BVBA. Master Cleaner BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Master Cleaner BVBA. Leave a respond for Master Cleaner BVBA. Master Cleaner BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Master Cleaner BVBA op de google maps. Adres en contacten Master Cleaner BVBA
Location of Master Cleaner BVBA on the google maps. Address and contacts of Master Cleaner BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Master Cleaner BVBA Master Cleaner BVBA: ALEXANDRA | RESIDENCE LES PRUNUS SPRL | BUREAU ROLAND HANSOULLE SPRL | OST P. & K. & M. | Verheyen Car-Wash

Other related companies as Master Cleaner BVBA: ALEXANDRA | RESIDENCE LES PRUNUS SPRL | BUREAU ROLAND HANSOULLE SPRL | OST P. & K. & M. | Verheyen Car-Wash

Master Cleaner BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Master Cleaner BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656280517. Het bedrijf Master Cleaner BVBA bevindt zich op het adres: Avenue de Limburg Stirum 210; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Boiler cleaning; Chimney sweeps.
De hoofdactiviteit van Master Cleaner BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Master Cleaner BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Master Cleaner BVBA, openstaande posities, locatie van Master Cleaner BVBA op de kaart.

Master Cleaner BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Master Cleaner BVBA, company assigned to the tax number BE05656280517. The company Master Cleaner BVBA is located at the address: Avenue de Limburg Stirum 210; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Boiler cleaning; Chimney sweeps.
The main activity of Master Cleaner BVBA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Master Cleaner BVBA is not available. You also can look at reviews of Master Cleaner BVBA, open positions, location of Master Cleaner BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Master Cleaner BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Master Cleaner BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Master Cleaner BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Master Cleaner BVBA, employees, financial statistics.