QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)
Private companiesTransportation Equipment • QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Contactgegevens QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): address, phone, fax, email, website, opening hours

QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoriestraat 191-193; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 40 36; 050 31 83 21 (+32-050 31 40 36; 050 31 83 21) 050 31 40 36; 050 31 83 21 (+32-050 31 40 36; 050 31 83 21)

Fax (fax): 050 31 30 31; 050 31 40 36 (+32-050 31 30 31; 050 31 40 36) 050 31 30 31; 050 31 40 36 (+32-050 31 30 31; 050 31 40 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)
Products information QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)
(Get full report from official database of BE for QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST))

Aanvulling soorten activiteiten voor QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)
Addition kinds of activities for QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns

Werken bij QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

 • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

  Regio: SEMMERZAKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

 • Loodgieter (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student Administratie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

 • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

 • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: KP DECO

  Type: Vaste Job

  Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

 • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NELL

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DESCROES

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

 • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

Zoek naar antwoorden van QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) in sociale netwerken
Look for responds of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). Laat een reactie achter voor QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). Leave a respond for QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST). QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) op de google maps. Adres en contacten QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)
Location of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) on the google maps. Address and contacts of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Andere gerelateerde bedrijven als come QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): TENNIS BIANCA | TOBACCO SHOP | COMPAREX INFORMATION SYSTEMS | NATHALIE BORBOUSE | V.S.L. Location

Other related companies as QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST): TENNIS BIANCA | TOBACCO SHOP | COMPAREX INFORMATION SYSTEMS | NATHALIE BORBOUSE | V.S.L. Location

QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) bevindt zich op het adres: Pastoriestraat 191-193; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), openstaande posities, locatie van QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), company assigned to the tax number BE01460052490. The company QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is located at the address: Pastoriestraat 191-193; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) is not available. You also can look at reviews of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), open positions, location of QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUICKE CAMIEL & Zn (ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST), employees, financial statistics.