POLLI-EGOUTS FRERES

Contactgegevens POLLI-EGOUTS FRERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLLI-EGOUTS FRERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLLI-EGOUTS FRERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fays 80; 4420; Saint-Nicolas (Montegnée), België

Telefoon (phone): 04 234 21 01; 0475 36 31 62; 0478 38 80 92 (+32-04 234 21 01; 0475 36 31 62; 0478 38 80 92) 04 234 21 01; 0475 36 31 62; 0478 38 80 92 (+32-04 234 21 01; 0475 36 31 62; 0478 38 80 92)

Fax (fax): +32 (68) 258-11-25 +32 (68) 258-11-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLLI-EGOUTS FRERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLLI-EGOUTS FRERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLLI-EGOUTS FRERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLLI-EGOUTS FRERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLLI-EGOUTS FRERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLLI-EGOUTS FRERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLLI-EGOUTS FRERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLLI-EGOUTS FRERES
Products information POLLI-EGOUTS FRERES

BTW identificatienummer (tax): BE04997924804
Ondernemingsnummer: 1654510498
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLLI-EGOUTS FRERES
(Get full report from official database of BE for POLLI-EGOUTS FRERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLLI-EGOUTS FRERES
Addition kinds of activities for POLLI-EGOUTS FRERES

239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
873403. Verontreinigingstesten | Pollution testing
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
38120303. Kompassen en accessoires | Compasses and accessories
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
51490601. Dieetvoeding | Diet foods
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture

Werken bij POLLI-EGOUTS FRERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLLI-EGOUTS FRERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLLI-EGOUTS FRERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLLI-EGOUTS FRERES. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Jobstudent (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

  Type: Vaste Job

  De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

 • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

 • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van POLLI-EGOUTS FRERES in sociale netwerken
Look for responds of POLLI-EGOUTS FRERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLLI-EGOUTS FRERES. Laat een reactie achter voor POLLI-EGOUTS FRERES. POLLI-EGOUTS FRERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLLI-EGOUTS FRERES. Leave a respond for POLLI-EGOUTS FRERES. POLLI-EGOUTS FRERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLLI-EGOUTS FRERES op de google maps. Adres en contacten POLLI-EGOUTS FRERES
Location of POLLI-EGOUTS FRERES on the google maps. Address and contacts of POLLI-EGOUTS FRERES

Andere gerelateerde bedrijven als come POLLI-EGOUTS FRERES POLLI-EGOUTS FRERES: KURT DEJONGHE | LUC | Alfa Licht | Lastig Portret (Het) | EFAH - FEAP

Other related companies as POLLI-EGOUTS FRERES: KURT DEJONGHE | LUC | Alfa Licht | Lastig Portret (Het) | EFAH - FEAP

POLLI-EGOUTS FRERES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLLI-EGOUTS FRERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997924804. Het bedrijf POLLI-EGOUTS FRERES bevindt zich op het adres: Rue Fays 80; 4420; Saint-Nicolas (Montegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van POLLI-EGOUTS FRERES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLLI-EGOUTS FRERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLLI-EGOUTS FRERES, openstaande posities, locatie van POLLI-EGOUTS FRERES op de kaart.

POLLI-EGOUTS FRERES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLLI-EGOUTS FRERES, company assigned to the tax number BE04997924804. The company POLLI-EGOUTS FRERES is located at the address: Rue Fays 80; 4420; Saint-Nicolas (Montegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of POLLI-EGOUTS FRERES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POLLI-EGOUTS FRERES is not available. You also can look at reviews of POLLI-EGOUTS FRERES, open positions, location of POLLI-EGOUTS FRERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLLI-EGOUTS FRERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLLI-EGOUTS FRERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLLI-EGOUTS FRERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLLI-EGOUTS FRERES, employees, financial statistics.