PAUL DENIS

Contactgegevens PAUL DENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL DENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL DENIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Awan Fond de la Ville 39; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 64 65 (+32-04 384 64 65) 04 384 64 65 (+32-04 384 64 65)

Fax (fax): +32 (65) 615-98-70 +32 (65) 615-98-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL DENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL DENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL DENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL DENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL DENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL DENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL DENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL DENIS
Products information PAUL DENIS

BTW identificatienummer (tax): BE02329345703
Ondernemingsnummer: 2409271240
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PAUL DENIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL DENIS
(Get full report from official database of BE for PAUL DENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL DENIS
Addition kinds of activities for PAUL DENIS

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
36450100. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery

Werken bij PAUL DENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL DENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL DENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL DENIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

 • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

 • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: BVBA FRANIS

  Type: Studentenjob

  Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

 • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: MEGAVOLT

  Type: Vaste Job

  Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

 • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: INVISIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

 • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

 • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van PAUL DENIS in sociale netwerken
Look for responds of PAUL DENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL DENIS. Laat een reactie achter voor PAUL DENIS. PAUL DENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL DENIS. Leave a respond for PAUL DENIS. PAUL DENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL DENIS op de google maps. Adres en contacten PAUL DENIS
Location of PAUL DENIS on the google maps. Address and contacts of PAUL DENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL DENIS PAUL DENIS: Crédit Général SA | HENDRIK ROMMELAERE | COIFFURE LEONARD | SP. TISSELT | LES JARDINS DE BULGARIE

Other related companies as PAUL DENIS: Crédit Général SA | HENDRIK ROMMELAERE | COIFFURE LEONARD | SP. TISSELT | LES JARDINS DE BULGARIE

PAUL DENIS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL DENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02329345703. Het bedrijf PAUL DENIS bevindt zich op het adres: Awan Fond de la Ville 39; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in PAUL DENIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL DENIS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL DENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL DENIS, openstaande posities, locatie van PAUL DENIS op de kaart.

PAUL DENIS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL DENIS, company assigned to the tax number BE02329345703. The company PAUL DENIS is located at the address: Awan Fond de la Ville 39; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in PAUL DENIS were not found.
The main activity of PAUL DENIS is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL DENIS is not available. You also can look at reviews of PAUL DENIS, open positions, location of PAUL DENIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL DENIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL DENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL DENIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL DENIS, employees, financial statistics.