Merksemse Ruimdienst

Contactgegevens Merksemse Ruimdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Merksemse Ruimdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Merksemse Ruimdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle), België

Telefoon (phone): 03 234 97 39; 03 384 16 47 (+32-03 234 97 39; 03 384 16 47) 03 234 97 39; 03 384 16 47 (+32-03 234 97 39; 03 384 16 47)

Fax (fax): 03 384 16 47 (+32-03 384 16 47) 03 384 16 47 (+32-03 384 16 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Merksemse Ruimdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Merksemse Ruimdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Merksemse Ruimdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Merksemse Ruimdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Merksemse Ruimdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Merksemse Ruimdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Merksemse Ruimdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Merksemse Ruimdienst
Products information Merksemse Ruimdienst

BTW identificatienummer (tax): BE09408935546
Ondernemingsnummer: 7572845458
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Merksemse Ruimdienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Merksemse Ruimdienst
(Get full report from official database of BE for Merksemse Ruimdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Merksemse Ruimdienst
Addition kinds of activities for Merksemse Ruimdienst

395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
36470109. Achterlichten, motorvoertuig | Taillights, motor vehicle
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds

Werken bij Merksemse Ruimdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Merksemse Ruimdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Merksemse Ruimdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Merksemse Ruimdienst. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

 • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

 • Metalliseerder (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

 • Elektrotechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

 • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

 • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OMNINO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

  Type: Werfreserve

  Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van Merksemse Ruimdienst in sociale netwerken
Look for responds of Merksemse Ruimdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Merksemse Ruimdienst. Laat een reactie achter voor Merksemse Ruimdienst. Merksemse Ruimdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Merksemse Ruimdienst. Leave a respond for Merksemse Ruimdienst. Merksemse Ruimdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Merksemse Ruimdienst op de google maps. Adres en contacten Merksemse Ruimdienst
Location of Merksemse Ruimdienst on the google maps. Address and contacts of Merksemse Ruimdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Merksemse Ruimdienst Merksemse Ruimdienst: D.P.L. | Kusters BVBA | Deridder Dirk | JAC | Mstrat bvba

Other related companies as Merksemse Ruimdienst: D.P.L. | Kusters BVBA | Deridder Dirk | JAC | Mstrat bvba

Merksemse Ruimdienst is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Merksemse Ruimdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09408935546. Het bedrijf Merksemse Ruimdienst bevindt zich op het adres: Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Merksemse Ruimdienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Merksemse Ruimdienst is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Merksemse Ruimdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Merksemse Ruimdienst, openstaande posities, locatie van Merksemse Ruimdienst op de kaart.

Merksemse Ruimdienst is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Merksemse Ruimdienst, company assigned to the tax number BE09408935546. The company Merksemse Ruimdienst is located at the address: Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Merksemse Ruimdienst were not found.
The main activity of Merksemse Ruimdienst is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Merksemse Ruimdienst is not available. You also can look at reviews of Merksemse Ruimdienst, open positions, location of Merksemse Ruimdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Merksemse Ruimdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Merksemse Ruimdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Merksemse Ruimdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Merksemse Ruimdienst, employees, financial statistics.