Meeusen G Ruimingsdienst

Contactgegevens Meeusen G Ruimingsdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meeusen G Ruimingsdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meeusen G Ruimingsdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Einhoven 2; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 311 51 10; 0476 23 71 27 (+32-03 311 51 10; 0476 23 71 27) 03 311 51 10; 0476 23 71 27 (+32-03 311 51 10; 0476 23 71 27)

Fax (fax): +32 (81) 115-54-74 +32 (81) 115-54-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meeusen G Ruimingsdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meeusen G Ruimingsdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meeusen G Ruimingsdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meeusen G Ruimingsdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meeusen G Ruimingsdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meeusen G Ruimingsdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meeusen G Ruimingsdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meeusen G Ruimingsdienst
Products information Meeusen G Ruimingsdienst

BTW identificatienummer (tax): BE07769226074
Ondernemingsnummer: 8040313720
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Meeusen G Ruimingsdienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meeusen G Ruimingsdienst
(Get full report from official database of BE for Meeusen G Ruimingsdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meeusen G Ruimingsdienst
Addition kinds of activities for Meeusen G Ruimingsdienst

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
50210100. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand

Werken bij Meeusen G Ruimingsdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meeusen G Ruimingsdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meeusen G Ruimingsdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meeusen G Ruimingsdienst. Looking for open vacancies in other companies

 • Wiellader (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

 • Schilders (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

 • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

 • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

 • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

 • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

 • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: COLLAZZONE

  Type: Flexijob

  Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Meeusen G Ruimingsdienst in sociale netwerken
Look for responds of Meeusen G Ruimingsdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meeusen G Ruimingsdienst. Laat een reactie achter voor Meeusen G Ruimingsdienst. Meeusen G Ruimingsdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meeusen G Ruimingsdienst. Leave a respond for Meeusen G Ruimingsdienst. Meeusen G Ruimingsdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meeusen G Ruimingsdienst op de google maps. Adres en contacten Meeusen G Ruimingsdienst
Location of Meeusen G Ruimingsdienst on the google maps. Address and contacts of Meeusen G Ruimingsdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Meeusen G Ruimingsdienst Meeusen G Ruimingsdienst: PIRSON-BOLLET | JOS VANDEZANDE | CAR S | PAUL VERREPT | Nysen Ingrid

Other related companies as Meeusen G Ruimingsdienst: PIRSON-BOLLET | JOS VANDEZANDE | CAR S | PAUL VERREPT | Nysen Ingrid

Meeusen G Ruimingsdienst is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meeusen G Ruimingsdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07769226074. Het bedrijf Meeusen G Ruimingsdienst bevindt zich op het adres: Einhoven 2; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Meeusen G Ruimingsdienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meeusen G Ruimingsdienst is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meeusen G Ruimingsdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meeusen G Ruimingsdienst, openstaande posities, locatie van Meeusen G Ruimingsdienst op de kaart.

Meeusen G Ruimingsdienst is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meeusen G Ruimingsdienst, company assigned to the tax number BE07769226074. The company Meeusen G Ruimingsdienst is located at the address: Einhoven 2; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Meeusen G Ruimingsdienst were not found.
The main activity of Meeusen G Ruimingsdienst is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Meeusen G Ruimingsdienst is not available. You also can look at reviews of Meeusen G Ruimingsdienst, open positions, location of Meeusen G Ruimingsdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meeusen G Ruimingsdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meeusen G Ruimingsdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meeusen G Ruimingsdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meeusen G Ruimingsdienst, employees, financial statistics.