JOS VANDEZANDE

Contactgegevens JOS VANDEZANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOS VANDEZANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOS VANDEZANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIGESSEL 24; 3111; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16580522 (+32-16580522) 16580522 (+32-16580522)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOS VANDEZANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOS VANDEZANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOS VANDEZANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOS VANDEZANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOS VANDEZANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOS VANDEZANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOS VANDEZANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOS VANDEZANDE
Products information JOS VANDEZANDE

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JOS VANDEZANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOS VANDEZANDE
(Get full report from official database of BE for JOS VANDEZANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOS VANDEZANDE
Addition kinds of activities for JOS VANDEZANDE

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij JOS VANDEZANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOS VANDEZANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOS VANDEZANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOS VANDEZANDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van JOS VANDEZANDE in sociale netwerken
Look for responds of JOS VANDEZANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOS VANDEZANDE. Laat een reactie achter voor JOS VANDEZANDE. JOS VANDEZANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOS VANDEZANDE. Leave a respond for JOS VANDEZANDE. JOS VANDEZANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOS VANDEZANDE op de google maps. Adres en contacten JOS VANDEZANDE
Location of JOS VANDEZANDE on the google maps. Address and contacts of JOS VANDEZANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOS VANDEZANDE JOS VANDEZANDE: KAPSALON CLAUDINE | BELGISCHE P M U S V | GLENN | BBC FUTURS CASTORS BRAINE | MICHEL STEENS

Other related companies as JOS VANDEZANDE: KAPSALON CLAUDINE | BELGISCHE P M U S V | GLENN | BBC FUTURS CASTORS BRAINE | MICHEL STEENS

JOS VANDEZANDE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOS VANDEZANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf JOS VANDEZANDE bevindt zich op het adres: RIGESSEL 24; 3111; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in JOS VANDEZANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOS VANDEZANDE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOS VANDEZANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOS VANDEZANDE, openstaande posities, locatie van JOS VANDEZANDE op de kaart.

JOS VANDEZANDE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOS VANDEZANDE, company assigned to the tax number BE01218902587. The company JOS VANDEZANDE is located at the address: RIGESSEL 24; 3111; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in JOS VANDEZANDE were not found.
The main activity of JOS VANDEZANDE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOS VANDEZANDE is not available. You also can look at reviews of JOS VANDEZANDE, open positions, location of JOS VANDEZANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOS VANDEZANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOS VANDEZANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOS VANDEZANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOS VANDEZANDE, employees, financial statistics.