M & C Cleaning

Contactgegevens M & C Cleaning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & C Cleaning: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & C Cleaning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstlaan 16B; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 49 64 (+32-09 348 49 64) 09 348 49 64 (+32-09 348 49 64)

Fax (fax): 09 348 69 29 (+32-09 348 69 29) 09 348 69 29 (+32-09 348 69 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & C Cleaning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & C Cleaning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & C Cleaning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & C Cleaning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & C Cleaning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & C Cleaning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & C Cleaning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & C Cleaning
Products information M & C Cleaning

BTW identificatienummer (tax): BE01043670654
Ondernemingsnummer: 7345153808
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & C Cleaning
(Get full report from official database of BE for M & C Cleaning)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & C Cleaning
Addition kinds of activities for M & C Cleaning

508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
28990403. flares | Flares
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant

Werken bij M & C Cleaning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & C Cleaning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & C Cleaning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & C Cleaning. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

 • Implementation officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

 • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

 • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

 • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

  Regio: LEUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

 • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SAFE HOUSE

  Type: Vaste Job

  Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISO - 2020

  Type: Vaste Job

  Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

 • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Leercontract

  Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van M & C Cleaning in sociale netwerken
Look for responds of M & C Cleaning in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & C Cleaning. Laat een reactie achter voor M & C Cleaning. M & C Cleaning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & C Cleaning. Leave a respond for M & C Cleaning. M & C Cleaning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & C Cleaning op de google maps. Adres en contacten M & C Cleaning
Location of M & C Cleaning on the google maps. Address and contacts of M & C Cleaning

Andere gerelateerde bedrijven als come M & C Cleaning M & C Cleaning: Mertens Electrics | Corstjens Drankencentrale | Calewaert Jan | MERTENS | MEUBELEN QUEEN A.

Other related companies as M & C Cleaning: Mertens Electrics | Corstjens Drankencentrale | Calewaert Jan | MERTENS | MEUBELEN QUEEN A.

M & C Cleaning is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M & C Cleaning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01043670654. Het bedrijf M & C Cleaning bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 16B; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van M & C Cleaning is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & C Cleaning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & C Cleaning, openstaande posities, locatie van M & C Cleaning op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M & C Cleaning is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is M & C Cleaning, company assigned to the tax number BE01043670654. The company M & C Cleaning is located at the address: Toekomstlaan 16B; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of M & C Cleaning is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M & C Cleaning is not available. You also can look at reviews of M & C Cleaning, open positions, location of M & C Cleaning on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & C Cleaning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & C Cleaning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & C Cleaning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & C Cleaning, employees, financial statistics.