Liekens NV

Contactgegevens Liekens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liekens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liekens NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Watering 11; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 03 440 12 86; 014 67 25 56; 0800 961 93; 03 569 24 14; 014 61 23 59 (+32-03 440 12 86; 014 67 25 56; 0800 961 93; 03 569 24 14; 014 61 23 59) 03 440 12 86; 014 67 25 56; 0800 961 93; 03 569 24 14; 014 61 23 59 (+32-03 440 12 86; 014 67 25 56; 0800 961 93; 03 569 24 14; 014 61 23 59)

Fax (fax): 014 67 08 28 (+32-014 67 08 28) 014 67 08 28 (+32-014 67 08 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liekens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liekens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liekens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liekens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liekens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liekens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liekens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liekens NV
Products information Liekens NV

BTW identificatienummer (tax): BE02763580322
Ondernemingsnummer: 6821655273
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Sanitary units & cabins; Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liekens NV
(Get full report from official database of BE for Liekens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liekens NV
Addition kinds of activities for Liekens NV

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment

Werken bij Liekens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liekens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liekens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liekens NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

 • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

 • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

 • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

  Regio: MAARKEDAL

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

 • Business Developer Trifinance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

  Type: Vaste Job

  Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

 • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van Liekens NV in sociale netwerken
Look for responds of Liekens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liekens NV. Laat een reactie achter voor Liekens NV. Liekens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liekens NV. Leave a respond for Liekens NV. Liekens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liekens NV op de google maps. Adres en contacten Liekens NV
Location of Liekens NV on the google maps. Address and contacts of Liekens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Liekens NV Liekens NV: MATHIEU VERWILGHEN | FORMSMANAGEMENT | REST. LE GRAND BI MUCHA | Federico Garlanda | Expérience

Other related companies as Liekens NV: MATHIEU VERWILGHEN | FORMSMANAGEMENT | REST. LE GRAND BI MUCHA | Federico Garlanda | Expérience

Liekens NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liekens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02763580322. Het bedrijf Liekens NV bevindt zich op het adres: Watering 11; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Sanitary units & cabins; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van Liekens NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liekens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liekens NV, openstaande posities, locatie van Liekens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liekens NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liekens NV, company assigned to the tax number BE02763580322. The company Liekens NV is located at the address: Watering 11; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Sanitary units & cabins; Tankcleaning.
The main activity of Liekens NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Liekens NV is not available. You also can look at reviews of Liekens NV, open positions, location of Liekens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liekens NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liekens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liekens NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liekens NV, employees, financial statistics.