Legros Jean-Marie-Vidange

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Legros Jean-Marie-Vidange
Private companiesInsurance Carriers • Legros Jean-Marie-Vidange

Contactgegevens Legros Jean-Marie-Vidange: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Legros Jean-Marie-Vidange: address, phone, fax, email, website, opening hours

Legros Jean-Marie-Vidange

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thier Pirka 8; 4530; Villers-le-Bouillet (Warnant-Dreye), België

Telefoon (phone): 019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01 (+32-019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01) 019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01 (+32-019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01)

Fax (fax): 019 51 26 38 (+32-019 51 26 38) 019 51 26 38 (+32-019 51 26 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Legros Jean-Marie-Vidange: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Legros Jean-Marie-Vidange"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Legros Jean-Marie-Vidange"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Legros Jean-Marie-Vidange, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Legros Jean-Marie-Vidange. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Legros Jean-Marie-Vidange, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Legros Jean-Marie-Vidange. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Legros Jean-Marie-Vidange
Products information Legros Jean-Marie-Vidange

BTW identificatienummer (tax): BE01682250976
Ondernemingsnummer: 4833953857
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Legros Jean-Marie-Vidange
(Get full report from official database of BE for Legros Jean-Marie-Vidange)

Aanvulling soorten activiteiten voor Legros Jean-Marie-Vidange
Addition kinds of activities for Legros Jean-Marie-Vidange

101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
20539906. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: frozen
32990306. pleisterwerk | Stucco
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij Legros Jean-Marie-Vidange: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Legros Jean-Marie-Vidange: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Legros Jean-Marie-Vidange. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Legros Jean-Marie-Vidange. Looking for open vacancies in other companies

 • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

 • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

 • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

 • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

 • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

 • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van Legros Jean-Marie-Vidange in sociale netwerken
Look for responds of Legros Jean-Marie-Vidange in social networks

Lees alle opmerkingen voor Legros Jean-Marie-Vidange. Laat een reactie achter voor Legros Jean-Marie-Vidange. Legros Jean-Marie-Vidange bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Legros Jean-Marie-Vidange. Leave a respond for Legros Jean-Marie-Vidange. Legros Jean-Marie-Vidange on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Legros Jean-Marie-Vidange op de google maps. Adres en contacten Legros Jean-Marie-Vidange
Location of Legros Jean-Marie-Vidange on the google maps. Address and contacts of Legros Jean-Marie-Vidange

Andere gerelateerde bedrijven als come Legros Jean-Marie-Vidange Legros Jean-Marie-Vidange: Coppé H | COIFFURE MARIANNE | Karoo Interjeurs BVBA | COIFFURE MARIELLE | L. DUPONT

Other related companies as Legros Jean-Marie-Vidange: Coppé H | COIFFURE MARIANNE | Karoo Interjeurs BVBA | COIFFURE MARIELLE | L. DUPONT

Legros Jean-Marie-Vidange is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Legros Jean-Marie-Vidange, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682250976. Het bedrijf Legros Jean-Marie-Vidange bevindt zich op het adres: Thier Pirka 8; 4530; Villers-le-Bouillet (Warnant-Dreye). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Legros Jean-Marie-Vidange is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Legros Jean-Marie-Vidange is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Legros Jean-Marie-Vidange, openstaande posities, locatie van Legros Jean-Marie-Vidange op de kaart.

Legros Jean-Marie-Vidange is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Legros Jean-Marie-Vidange, company assigned to the tax number BE01682250976. The company Legros Jean-Marie-Vidange is located at the address: Thier Pirka 8; 4530; Villers-le-Bouillet (Warnant-Dreye). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Legros Jean-Marie-Vidange is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Legros Jean-Marie-Vidange is not available. You also can look at reviews of Legros Jean-Marie-Vidange, open positions, location of Legros Jean-Marie-Vidange on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Legros Jean-Marie-Vidange, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Legros Jean-Marie-Vidange, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Legros Jean-Marie-Vidange, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Legros Jean-Marie-Vidange, employees, financial statistics.