Legros J-M

Contactgegevens Legros J-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Legros J-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Legros J-M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thier Pirka 8; 4530; Villers-le-Bouillet (Warnant-Dreye), België

Telefoon (phone): 019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01 (+32-019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01) 019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01 (+32-019 51 26 38; 019 56 63 82; 0495 32 39 01)

Fax (fax): 019 51 26 38 (+32-019 51 26 38) 019 51 26 38 (+32-019 51 26 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Legros J-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Legros J-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Legros J-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Legros J-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Legros J-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Legros J-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Legros J-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Legros J-M
Products information Legros J-M

BTW identificatienummer (tax): BE04666137695
Ondernemingsnummer: 5831512451
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Legros J-M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Legros J-M
(Get full report from official database of BE for Legros J-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Legros J-M
Addition kinds of activities for Legros J-M

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
38270111. Microprojectors | Microprojectors
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Legros J-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Legros J-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Legros J-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Legros J-M. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Technieker CV (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

 • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

 • CARROSSIER (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

 • MECANICIEN (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Nanogrid

  Type: Vaste Job

  Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Loketbediende Haven Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

 • Junior programmeurs (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOFT NAERT

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

 • Leerkracht Engels (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: ENGLISH TODAY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

Zoek naar antwoorden van Legros J-M in sociale netwerken
Look for responds of Legros J-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Legros J-M. Laat een reactie achter voor Legros J-M. Legros J-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Legros J-M. Leave a respond for Legros J-M. Legros J-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Legros J-M op de google maps. Adres en contacten Legros J-M
Location of Legros J-M on the google maps. Address and contacts of Legros J-M

Andere gerelateerde bedrijven als come Legros J-M Legros J-M: MAISON MALINGREAU | AUTO-ECOLE BARA NAMUR | VAN GUCHT JOZEF EN GERT | WILLEM WYNS | ALG. SLOTENMAKER TUNRHOUT

Other related companies as Legros J-M: MAISON MALINGREAU | AUTO-ECOLE BARA NAMUR | VAN GUCHT JOZEF EN GERT | WILLEM WYNS | ALG. SLOTENMAKER TUNRHOUT

Legros J-M is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Legros J-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04666137695. Het bedrijf Legros J-M bevindt zich op het adres: Thier Pirka 8; 4530; Villers-le-Bouillet (Warnant-Dreye). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Legros J-M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Legros J-M is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Legros J-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Legros J-M, openstaande posities, locatie van Legros J-M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Legros J-M is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Legros J-M, company assigned to the tax number BE04666137695. The company Legros J-M is located at the address: Thier Pirka 8; 4530; Villers-le-Bouillet (Warnant-Dreye). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Legros J-M were not found.
The main activity of Legros J-M is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Legros J-M is not available. You also can look at reviews of Legros J-M, open positions, location of Legros J-M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Legros J-M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Legros J-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Legros J-M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Legros J-M, employees, financial statistics.