Lefever VGN

Contactgegevens Lefever VGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lefever VGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lefever VGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westouterseweg 8; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 33 38 55; 057 33 59 42; 0475 20 01 79 (+32-057 33 38 55; 057 33 59 42; 0475 20 01 79) 057 33 38 55; 057 33 59 42; 0475 20 01 79 (+32-057 33 38 55; 057 33 59 42; 0475 20 01 79)

Fax (fax): 057 33 85 99 (+32-057 33 85 99) 057 33 85 99 (+32-057 33 85 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lefever VGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lefever VGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lefever VGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lefever VGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lefever VGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lefever VGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lefever VGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lefever VGN
Products information Lefever VGN

BTW identificatienummer (tax): BE03993774414
Ondernemingsnummer: 6547821044
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Drain pipes (Unblocking); Agricultural contractors

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lefever VGN
(Get full report from official database of BE for Lefever VGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lefever VGN
Addition kinds of activities for Lefever VGN

204102. Deeg en beslag | Doughs and batters
206300. Bietensuiker | Beet sugar
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
50910500. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij Lefever VGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lefever VGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lefever VGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lefever VGN. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker CV (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

 • Operator Filler (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Receptionist(e) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: EUBELIUS

  Type: Vaste Job

  Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

 • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

 • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Lefever VGN in sociale netwerken
Look for responds of Lefever VGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lefever VGN. Laat een reactie achter voor Lefever VGN. Lefever VGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lefever VGN. Leave a respond for Lefever VGN. Lefever VGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lefever VGN op de google maps. Adres en contacten Lefever VGN
Location of Lefever VGN on the google maps. Address and contacts of Lefever VGN

Andere gerelateerde bedrijven als come Lefever VGN Lefever VGN: A.B. BEAUTY-& ZONNECENTER | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Autoservices BVBA | De Meersbloem | Rubenshof

Other related companies as Lefever VGN: A.B. BEAUTY-& ZONNECENTER | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Autoservices BVBA | De Meersbloem | Rubenshof

Lefever VGN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lefever VGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03993774414. Het bedrijf Lefever VGN bevindt zich op het adres: Westouterseweg 8; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Agricultural contractors.
De hoofdactiviteit van Lefever VGN is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lefever VGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lefever VGN, openstaande posities, locatie van Lefever VGN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lefever VGN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lefever VGN, company assigned to the tax number BE03993774414. The company Lefever VGN is located at the address: Westouterseweg 8; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Agricultural contractors.
The main activity of Lefever VGN is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lefever VGN is not available. You also can look at reviews of Lefever VGN, open positions, location of Lefever VGN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lefever VGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lefever VGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lefever VGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lefever VGN, employees, financial statistics.