Lebon-Vidange

Contactgegevens Lebon-Vidange: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lebon-Vidange: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lebon-Vidange

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Verte 160; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 04 259 71 50; 081 85 57 82; 0475 28 62 33 (+32-04 259 71 50; 081 85 57 82; 0475 28 62 33) 04 259 71 50; 081 85 57 82; 0475 28 62 33 (+32-04 259 71 50; 081 85 57 82; 0475 28 62 33)

Fax (fax): 04 259 71 50 (+32-04 259 71 50) 04 259 71 50 (+32-04 259 71 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lebon-Vidange: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lebon-Vidange"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lebon-Vidange"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lebon-Vidange, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lebon-Vidange. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lebon-Vidange, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lebon-Vidange. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lebon-Vidange
Products information Lebon-Vidange

BTW identificatienummer (tax): BE08665161132
Ondernemingsnummer: 6982879638
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Lebon-Vidange zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lebon-Vidange
(Get full report from official database of BE for Lebon-Vidange)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lebon-Vidange
Addition kinds of activities for Lebon-Vidange

349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
33120104. Kolengas, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal gas, derived from chemical recovery coke ovens
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij Lebon-Vidange: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lebon-Vidange: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lebon-Vidange. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lebon-Vidange. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

 • Monteur luchtkanalen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

 • Hulpmonteur M/V (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

 • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

 • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Technical Buyer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

 • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Lebon-Vidange in sociale netwerken
Look for responds of Lebon-Vidange in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lebon-Vidange. Laat een reactie achter voor Lebon-Vidange. Lebon-Vidange bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lebon-Vidange. Leave a respond for Lebon-Vidange. Lebon-Vidange on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lebon-Vidange op de google maps. Adres en contacten Lebon-Vidange
Location of Lebon-Vidange on the google maps. Address and contacts of Lebon-Vidange

Andere gerelateerde bedrijven als come Lebon-Vidange Lebon-Vidange: Rome P | BUREAU LACOS | GARAGE LECOCQ | PNEUS DRIESEN MOLINA | NATACHA CROES

Other related companies as Lebon-Vidange: Rome P | BUREAU LACOS | GARAGE LECOCQ | PNEUS DRIESEN MOLINA | NATACHA CROES

Lebon-Vidange is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lebon-Vidange, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08665161132. Het bedrijf Lebon-Vidange bevindt zich op het adres: Chaussée Verte 160; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Lebon-Vidange zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lebon-Vidange is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lebon-Vidange is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lebon-Vidange, openstaande posities, locatie van Lebon-Vidange op de kaart.

Lebon-Vidange is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lebon-Vidange, company assigned to the tax number BE08665161132. The company Lebon-Vidange is located at the address: Chaussée Verte 160; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Lebon-Vidange were not found.
The main activity of Lebon-Vidange is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lebon-Vidange is not available. You also can look at reviews of Lebon-Vidange, open positions, location of Lebon-Vidange on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lebon-Vidange, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lebon-Vidange, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lebon-Vidange, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lebon-Vidange, employees, financial statistics.