Lazeroms BVBA

Contactgegevens Lazeroms BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lazeroms BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lazeroms BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheerslei 4; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), België

Telefoon (phone): 03 226 27 98; 015 75 64 91; 016 29 16 85 (+32-03 226 27 98; 015 75 64 91; 016 29 16 85) 03 226 27 98; 015 75 64 91; 016 29 16 85 (+32-03 226 27 98; 015 75 64 91; 016 29 16 85)

Fax (fax): 015 75 40 74 (+32-015 75 40 74) 015 75 40 74 (+32-015 75 40 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lazeroms BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lazeroms BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lazeroms BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lazeroms BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lazeroms BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lazeroms BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lazeroms BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lazeroms BVBA
Products information Lazeroms BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09508361816
Ondernemingsnummer: 5099273681
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lazeroms BVBA
(Get full report from official database of BE for Lazeroms BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lazeroms BVBA
Addition kinds of activities for Lazeroms BVBA

343100. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
38449907. Kernbestralingsapparatuur | Nuclear irradiation equipment
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic
51549900. Vee, nec | Livestock, nec

Werken bij Lazeroms BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lazeroms BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lazeroms BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lazeroms BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

 • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

 • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

 • Elektricien (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Action Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • Persoonlijk assistent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • Flexi Job keuken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ARTHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van Lazeroms BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lazeroms BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lazeroms BVBA. Laat een reactie achter voor Lazeroms BVBA. Lazeroms BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lazeroms BVBA. Leave a respond for Lazeroms BVBA. Lazeroms BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lazeroms BVBA op de google maps. Adres en contacten Lazeroms BVBA
Location of Lazeroms BVBA on the google maps. Address and contacts of Lazeroms BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lazeroms BVBA Lazeroms BVBA: KBC | Haghedooren G | EUROTECHNIC KUSTERS BVBA | K V Mechelen VZW | RUSTHUIS ST-LEONARD

Other related companies as Lazeroms BVBA: KBC | Haghedooren G | EUROTECHNIC KUSTERS BVBA | K V Mechelen VZW | RUSTHUIS ST-LEONARD

Lazeroms BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lazeroms BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508361816. Het bedrijf Lazeroms BVBA bevindt zich op het adres: Scheerslei 4; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Lazeroms BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lazeroms BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lazeroms BVBA, openstaande posities, locatie van Lazeroms BVBA op de kaart.

Lazeroms BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lazeroms BVBA, company assigned to the tax number BE09508361816. The company Lazeroms BVBA is located at the address: Scheerslei 4; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Lazeroms BVBA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lazeroms BVBA is not available. You also can look at reviews of Lazeroms BVBA, open positions, location of Lazeroms BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lazeroms BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lazeroms BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lazeroms BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lazeroms BVBA, employees, financial statistics.