Lauwers R

Contactgegevens Lauwers R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauwers R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauwers R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drève du Ch?teau 17; 8587; Espierres-Helchin (Helchin), België

Telefoon (phone): 056 45 53 25; 0475 51 26 91 (+32-056 45 53 25; 0475 51 26 91) 056 45 53 25; 0475 51 26 91 (+32-056 45 53 25; 0475 51 26 91)

Fax (fax): +32 (61) 328-75-16 +32 (61) 328-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauwers R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauwers R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauwers R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauwers R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauwers R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauwers R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauwers R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauwers R
Products information Lauwers R

BTW identificatienummer (tax): BE05098999023
Ondernemingsnummer: 8488006591
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Lauwers R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauwers R
(Get full report from official database of BE for Lauwers R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauwers R
Addition kinds of activities for Lauwers R

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
289300. Drukinkt | Printing ink
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
48320107. Jazz | Jazz

Werken bij Lauwers R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauwers R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauwers R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauwers R. Looking for open vacancies in other companies

 • GATEBEDIENDE (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

 • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

 • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

 • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

 • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

 • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

 • HANDLANGER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

  Type: Vaste Job

  Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

 • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Lauwers R in sociale netwerken
Look for responds of Lauwers R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauwers R. Laat een reactie achter voor Lauwers R. Lauwers R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauwers R. Leave a respond for Lauwers R. Lauwers R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauwers R op de google maps. Adres en contacten Lauwers R
Location of Lauwers R on the google maps. Address and contacts of Lauwers R

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauwers R Lauwers R: RESTAURANT VERLY | LUC HUMBLET | COMPUTER & PRESS SERVICES | JAN VEYS | Nachtegael (De) Bowling

Other related companies as Lauwers R: RESTAURANT VERLY | LUC HUMBLET | COMPUTER & PRESS SERVICES | JAN VEYS | Nachtegael (De) Bowling

Lauwers R is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauwers R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05098999023. Het bedrijf Lauwers R bevindt zich op het adres: Drève du Ch?teau 17; 8587; Espierres-Helchin (Helchin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Lauwers R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauwers R is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauwers R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauwers R, openstaande posities, locatie van Lauwers R op de kaart.

Lauwers R is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauwers R, company assigned to the tax number BE05098999023. The company Lauwers R is located at the address: Drève du Ch?teau 17; 8587; Espierres-Helchin (Helchin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in Lauwers R were not found.
The main activity of Lauwers R is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauwers R is not available. You also can look at reviews of Lauwers R, open positions, location of Lauwers R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauwers R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauwers R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauwers R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauwers R, employees, financial statistics.