Laenen E

Contactgegevens Laenen E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laenen E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laenen E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenovens 1A; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 28 95; 0495 52 16 94; 014 58 28 94 (+32-014 58 28 95; 0495 52 16 94; 014 58 28 94) 014 58 28 95; 0495 52 16 94; 014 58 28 94 (+32-014 58 28 95; 0495 52 16 94; 014 58 28 94)

Fax (fax): 014 58 28 95 (+32-014 58 28 95) 014 58 28 95 (+32-014 58 28 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laenen E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laenen E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laenen E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laenen E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laenen E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laenen E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laenen E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laenen E
Products information Laenen E

BTW identificatienummer (tax): BE05151733398
Ondernemingsnummer: 9314178466
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laenen E
(Get full report from official database of BE for Laenen E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laenen E
Addition kinds of activities for Laenen E

01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
39520000. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency

Werken bij Laenen E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laenen E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laenen E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laenen E. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

 • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

 • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

 • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

  Type: Vaste Job

  Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

 • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

  Type: Vaste Job

  Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

 • Milieucoördinator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

 • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

 • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

  Regio: Luxemburg

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Laenen E in sociale netwerken
Look for responds of Laenen E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laenen E. Laat een reactie achter voor Laenen E. Laenen E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laenen E. Leave a respond for Laenen E. Laenen E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laenen E op de google maps. Adres en contacten Laenen E
Location of Laenen E on the google maps. Address and contacts of Laenen E

Andere gerelateerde bedrijven als come Laenen E Laenen E: FLDOMO ZELE NV | M VELKENEERS | Etablissements Roland Massart S.A. | MAISON HENRARD-EISCHORN | CHAUFFAGE DE PAUW BVBA

Other related companies as Laenen E: FLDOMO ZELE NV | M VELKENEERS | Etablissements Roland Massart S.A. | MAISON HENRARD-EISCHORN | CHAUFFAGE DE PAUW BVBA

Laenen E is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laenen E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151733398. Het bedrijf Laenen E bevindt zich op het adres: Steenovens 1A; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Septic tanks.
De hoofdactiviteit van Laenen E is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laenen E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laenen E, openstaande posities, locatie van Laenen E op de kaart.

Laenen E is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laenen E, company assigned to the tax number BE05151733398. The company Laenen E is located at the address: Steenovens 1A; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Septic tanks.
The main activity of Laenen E is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Laenen E is not available. You also can look at reviews of Laenen E, open positions, location of Laenen E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laenen E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laenen E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laenen E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laenen E, employees, financial statistics.