LA VIDANGE GILLICIENNE

Contactgegevens LA VIDANGE GILLICIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA VIDANGE GILLICIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA VIDANGE GILLICIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abbaye 65B; 6200; Ch?telet (Ch?telineau), België

Telefoon (phone): 071 41 21 68; 081 74 62 94 (+32-071 41 21 68; 081 74 62 94) 071 41 21 68; 081 74 62 94 (+32-071 41 21 68; 081 74 62 94)

Fax (fax): 071 39 88 70 (+32-071 39 88 70) 071 39 88 70 (+32-071 39 88 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA VIDANGE GILLICIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA VIDANGE GILLICIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA VIDANGE GILLICIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA VIDANGE GILLICIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA VIDANGE GILLICIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA VIDANGE GILLICIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA VIDANGE GILLICIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA VIDANGE GILLICIENNE
Products information LA VIDANGE GILLICIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE09432006835
Ondernemingsnummer: 2871795654
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Drain pipes (Unblocking); Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA VIDANGE GILLICIENNE
(Get full report from official database of BE for LA VIDANGE GILLICIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA VIDANGE GILLICIENNE
Addition kinds of activities for LA VIDANGE GILLICIENNE

22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
51699902. Carbon zwart | Carbon black
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij LA VIDANGE GILLICIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA VIDANGE GILLICIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA VIDANGE GILLICIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA VIDANGE GILLICIENNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Winkelbediende (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

 • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

 • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

 • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

 • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

 • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van LA VIDANGE GILLICIENNE in sociale netwerken
Look for responds of LA VIDANGE GILLICIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA VIDANGE GILLICIENNE. Laat een reactie achter voor LA VIDANGE GILLICIENNE. LA VIDANGE GILLICIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA VIDANGE GILLICIENNE. Leave a respond for LA VIDANGE GILLICIENNE. LA VIDANGE GILLICIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA VIDANGE GILLICIENNE op de google maps. Adres en contacten LA VIDANGE GILLICIENNE
Location of LA VIDANGE GILLICIENNE on the google maps. Address and contacts of LA VIDANGE GILLICIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA VIDANGE GILLICIENNE LA VIDANGE GILLICIENNE: JOHAN BAKKERIJ | GERARD DOCHY | KELLER & ZN | VERKEHRSVEREIN | FLAMEE M.

Other related companies as LA VIDANGE GILLICIENNE: JOHAN BAKKERIJ | GERARD DOCHY | KELLER & ZN | VERKEHRSVEREIN | FLAMEE M.

LA VIDANGE GILLICIENNE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA VIDANGE GILLICIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09432006835. Het bedrijf LA VIDANGE GILLICIENNE bevindt zich op het adres: Rue de l'Abbaye 65B; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
De hoofdactiviteit van LA VIDANGE GILLICIENNE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA VIDANGE GILLICIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA VIDANGE GILLICIENNE, openstaande posities, locatie van LA VIDANGE GILLICIENNE op de kaart.

LA VIDANGE GILLICIENNE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA VIDANGE GILLICIENNE, company assigned to the tax number BE09432006835. The company LA VIDANGE GILLICIENNE is located at the address: Rue de l'Abbaye 65B; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
The main activity of LA VIDANGE GILLICIENNE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA VIDANGE GILLICIENNE is not available. You also can look at reviews of LA VIDANGE GILLICIENNE, open positions, location of LA VIDANGE GILLICIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA VIDANGE GILLICIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA VIDANGE GILLICIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA VIDANGE GILLICIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA VIDANGE GILLICIENNE, employees, financial statistics.