JEAN LAMESCH

Contactgegevens JEAN LAMESCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN LAMESCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN LAMESCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel; 5590; Ciney (Achêne), België

Telefoon (phone): 083 21 41 42; 083 21 49 41 (+32-083 21 41 42; 083 21 49 41) 083 21 41 42; 083 21 49 41 (+32-083 21 41 42; 083 21 49 41)

Fax (fax): 083 21 39 53 (+32-083 21 39 53) 083 21 39 53 (+32-083 21 39 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN LAMESCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN LAMESCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN LAMESCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN LAMESCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN LAMESCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN LAMESCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN LAMESCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN LAMESCH
Products information JEAN LAMESCH

BTW identificatienummer (tax): BE03242858886
Ondernemingsnummer: 7627227783
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking); Recycling companies; Environmental pollution contro; Cleaning - Industrial; Transport - Containers (Freight); Waste paper

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN LAMESCH
(Get full report from official database of BE for JEAN LAMESCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN LAMESCH
Addition kinds of activities for JEAN LAMESCH

14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation
50990701. Antiques | Antiques
51530000. Koren- en veldbonen | Grain and field beans

Werken bij JEAN LAMESCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN LAMESCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN LAMESCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN LAMESCH. Looking for open vacancies in other companies

 • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

 • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

 • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Studenten verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

 • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

 • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

 • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

 • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Airtech Ventilatie

  Type: Vaste Job

  Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

 • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Axis Projects

  Type: Vaste Job

  Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

 • Projectleider (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van JEAN LAMESCH in sociale netwerken
Look for responds of JEAN LAMESCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN LAMESCH. Laat een reactie achter voor JEAN LAMESCH. JEAN LAMESCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN LAMESCH. Leave a respond for JEAN LAMESCH. JEAN LAMESCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN LAMESCH op de google maps. Adres en contacten JEAN LAMESCH
Location of JEAN LAMESCH on the google maps. Address and contacts of JEAN LAMESCH

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN LAMESCH JEAN LAMESCH: DE LA HERA P | Taburet J-M | Garnibois SPRL | De Clippeleir T | E. MICHELSANTI

Other related companies as JEAN LAMESCH: DE LA HERA P | Taburet J-M | Garnibois SPRL | De Clippeleir T | E. MICHELSANTI

JEAN LAMESCH is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN LAMESCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03242858886. Het bedrijf JEAN LAMESCH bevindt zich op het adres: Zoning Industriel; 5590; Ciney (Achêne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking); Recycling companies; Environmental pollution contro; Cleaning - Industrial; Transport - Containers (Freight); Waste paper.
De hoofdactiviteit van JEAN LAMESCH is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN LAMESCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN LAMESCH, openstaande posities, locatie van JEAN LAMESCH op de kaart.

JEAN LAMESCH is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN LAMESCH, company assigned to the tax number BE03242858886. The company JEAN LAMESCH is located at the address: Zoning Industriel; 5590; Ciney (Achêne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking); Recycling companies; Environmental pollution contro; Cleaning - Industrial; Transport - Containers (Freight); Waste paper.
The main activity of JEAN LAMESCH is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN LAMESCH is not available. You also can look at reviews of JEAN LAMESCH, open positions, location of JEAN LAMESCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN LAMESCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN LAMESCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN LAMESCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN LAMESCH, employees, financial statistics.