J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE
Private companiesMiscellaneous Retail • J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE

Contactgegevens J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gustave Linet 11; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines), België

Telefoon (phone): 071 87 94 22; 071 87 94 53 (+32-071 87 94 22; 071 87 94 53) 071 87 94 22; 071 87 94 53 (+32-071 87 94 22; 071 87 94 53)

Fax (fax): 071 87 94 22 (+32-071 87 94 22) 071 87 94 22 (+32-071 87 94 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE
Products information J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07356689453
Ondernemingsnummer: 6170989990
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE
(Get full report from official database of BE for J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE
Addition kinds of activities for J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE

3843. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
596101. Eten, postorder | Food, mail order
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
32310104. Geëmailleerd glas | Enameled glass
34520200. sluitringen | Washers
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

 • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

 • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

 • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

Zoek naar antwoorden van J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE in sociale netwerken
Look for responds of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. Laat een reactie achter voor J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. Leave a respond for J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE. J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE op de google maps. Adres en contacten J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE
Location of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE on the google maps. Address and contacts of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: MATHIEU OOSTERBOS | Bosmans Frank D.O. (M.R.O.B) | C. LELEUX | Couture Bascule | DFM GROENBEDRIJF BVBA

Other related companies as J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE: MATHIEU OOSTERBOS | Bosmans Frank D.O. (M.R.O.B) | C. LELEUX | Couture Bascule | DFM GROENBEDRIJF BVBA

J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07356689453. Het bedrijf J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE bevindt zich op het adres: Rue Gustave Linet 11; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, openstaande posities, locatie van J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE op de kaart.

J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, company assigned to the tax number BE07356689453. The company J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is located at the address: Rue Gustave Linet 11; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE were not found.
The main activity of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE is not available. You also can look at reviews of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, open positions, location of J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P. VIDANGE & DEBOUCHAGE, employees, financial statistics.