Hydro Jet BVBA

Contactgegevens Hydro Jet BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hydro Jet BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hydro Jet BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Robert Schumanlaan 2; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 33 53; 0475 42 98 48 (+32-02 269 33 53; 0475 42 98 48) 02 269 33 53; 0475 42 98 48 (+32-02 269 33 53; 0475 42 98 48)

Fax (fax): 02 269 33 53 (+32-02 269 33 53) 02 269 33 53 (+32-02 269 33 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hydro Jet BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hydro Jet BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hydro Jet BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hydro Jet BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hydro Jet BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hydro Jet BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hydro Jet BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hydro Jet BVBA
Products information Hydro Jet BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08156768798
Ondernemingsnummer: 6752441406
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hydro Jet BVBA
(Get full report from official database of BE for Hydro Jet BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hydro Jet BVBA
Addition kinds of activities for Hydro Jet BVBA

267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
35350100. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
50849911. Robots, industrieel | Robots, industrial
72319901. Kappers | Hairdressers
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing

Werken bij Hydro Jet BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hydro Jet BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hydro Jet BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hydro Jet BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

  Regio: LOMBARDSIJDE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Medewerker frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

 • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMICUS

  Type: Studentenjob

  Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

 • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AFS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

 • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

  Regio: VILVOORDE CARGOVIL

  Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

 • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: HARMONIZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

 • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NHA Opleidingen

  Type: Zelfstandige activiteit

  U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van Hydro Jet BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hydro Jet BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hydro Jet BVBA. Laat een reactie achter voor Hydro Jet BVBA. Hydro Jet BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hydro Jet BVBA. Leave a respond for Hydro Jet BVBA. Hydro Jet BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hydro Jet BVBA op de google maps. Adres en contacten Hydro Jet BVBA
Location of Hydro Jet BVBA on the google maps. Address and contacts of Hydro Jet BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hydro Jet BVBA Hydro Jet BVBA: Vlaams - Thais Ontmoetings-en Informatiecentrum VZW | Sontag SA | OMER STEYAERT | Dezeutter SPRL | Puratos

Other related companies as Hydro Jet BVBA: Vlaams - Thais Ontmoetings-en Informatiecentrum VZW | Sontag SA | OMER STEYAERT | Dezeutter SPRL | Puratos

Hydro Jet BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hydro Jet BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08156768798. Het bedrijf Hydro Jet BVBA bevindt zich op het adres: Robert Schumanlaan 2; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 234,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Hydro Jet BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hydro Jet BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hydro Jet BVBA, openstaande posities, locatie van Hydro Jet BVBA op de kaart.

Hydro Jet BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hydro Jet BVBA, company assigned to the tax number BE08156768798. The company Hydro Jet BVBA is located at the address: Robert Schumanlaan 2; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 234,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Hydro Jet BVBA is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hydro Jet BVBA is not available. You also can look at reviews of Hydro Jet BVBA, open positions, location of Hydro Jet BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hydro Jet BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hydro Jet BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hydro Jet BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hydro Jet BVBA, employees, financial statistics.