Herman André

Contactgegevens Herman André: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herman André: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herman André

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Logne 2; 4190; Ferrières (Vieuxville), België

Telefoon (phone): 086 21 12 24; 086 21 25 76; 0495 60 75 79 (+32-086 21 12 24; 086 21 25 76; 0495 60 75 79) 086 21 12 24; 086 21 25 76; 0495 60 75 79 (+32-086 21 12 24; 086 21 25 76; 0495 60 75 79)

Fax (fax): 086 21 25 76 (+32-086 21 25 76) 086 21 25 76 (+32-086 21 25 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herman André: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herman André"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herman André"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herman André, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herman André. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herman André, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herman André. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herman André
Products information Herman André

BTW identificatienummer (tax): BE06332763671
Ondernemingsnummer: 7379486083
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Herman André zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herman André
(Get full report from official database of BE for Herman André)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herman André
Addition kinds of activities for Herman André

22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
26739900. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction

Werken bij Herman André: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herman André: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herman André. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herman André. Looking for open vacancies in other companies

 • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

 • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

 • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

 • Magazijnier (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

 • Operator vaste nacht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

 • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

 • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

 • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

 • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

Zoek naar antwoorden van Herman André in sociale netwerken
Look for responds of Herman André in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herman André. Laat een reactie achter voor Herman André. Herman André bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herman André. Leave a respond for Herman André. Herman André on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herman André op de google maps. Adres en contacten Herman André
Location of Herman André on the google maps. Address and contacts of Herman André

Andere gerelateerde bedrijven als come Herman André Herman André: MARNIX VERSTRAETE | PARMENTIER FR?RES | DDK-Group | BARBARA BRISE | HET KOUTER

Other related companies as Herman André: MARNIX VERSTRAETE | PARMENTIER FR?RES | DDK-Group | BARBARA BRISE | HET KOUTER

Herman André is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herman André, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06332763671. Het bedrijf Herman André bevindt zich op het adres: Route de Logne 2; 4190; Ferrières (Vieuxville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Herman André zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herman André is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herman André is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herman André, openstaande posities, locatie van Herman André op de kaart.

Herman André is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herman André, company assigned to the tax number BE06332763671. The company Herman André is located at the address: Route de Logne 2; 4190; Ferrières (Vieuxville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in Herman André were not found.
The main activity of Herman André is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Herman André is not available. You also can look at reviews of Herman André, open positions, location of Herman André on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herman André, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herman André, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herman André, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herman André, employees, financial statistics.