HEMERIJCKX W

Contactgegevens HEMERIJCKX W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEMERIJCKX W: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEMERIJCKX W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenhout 55; 9400; Ninove (Denderwindeke), België

Telefoon (phone): 054 34 23 08 (+32-054 34 23 08) 054 34 23 08 (+32-054 34 23 08)

Fax (fax): 054 30 03 80 (+32-054 30 03 80) 054 30 03 80 (+32-054 30 03 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEMERIJCKX W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEMERIJCKX W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEMERIJCKX W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEMERIJCKX W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEMERIJCKX W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEMERIJCKX W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEMERIJCKX W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEMERIJCKX W
Products information HEMERIJCKX W

BTW identificatienummer (tax): BE03722412109
Ondernemingsnummer: 6983978271
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEMERIJCKX W
(Get full report from official database of BE for HEMERIJCKX W)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEMERIJCKX W
Addition kinds of activities for HEMERIJCKX W

35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij HEMERIJCKX W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEMERIJCKX W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEMERIJCKX W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEMERIJCKX W. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

 • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

 • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: De Linde

  Type: Studentenjob

  Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

 • Laborant Productie (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

 • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van HEMERIJCKX W in sociale netwerken
Look for responds of HEMERIJCKX W in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEMERIJCKX W. Laat een reactie achter voor HEMERIJCKX W. HEMERIJCKX W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEMERIJCKX W. Leave a respond for HEMERIJCKX W. HEMERIJCKX W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEMERIJCKX W op de google maps. Adres en contacten HEMERIJCKX W
Location of HEMERIJCKX W on the google maps. Address and contacts of HEMERIJCKX W

Andere gerelateerde bedrijven als come HEMERIJCKX W HEMERIJCKX W: FA. EVERIX GEBRS | PAUL TANGHE | LIBRAIRIE DU PARC | BALLONS LIBERT-LIBERT'S BALLOON TEAM | European Mobile Protection SA

Other related companies as HEMERIJCKX W: FA. EVERIX GEBRS | PAUL TANGHE | LIBRAIRIE DU PARC | BALLONS LIBERT-LIBERT'S BALLOON TEAM | European Mobile Protection SA

HEMERIJCKX W is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEMERIJCKX W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03722412109. Het bedrijf HEMERIJCKX W bevindt zich op het adres: Steenhout 55; 9400; Ninove (Denderwindeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van HEMERIJCKX W is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEMERIJCKX W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEMERIJCKX W, openstaande posities, locatie van HEMERIJCKX W op de kaart.

HEMERIJCKX W is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEMERIJCKX W, company assigned to the tax number BE03722412109. The company HEMERIJCKX W is located at the address: Steenhout 55; 9400; Ninove (Denderwindeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of HEMERIJCKX W is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HEMERIJCKX W is not available. You also can look at reviews of HEMERIJCKX W, open positions, location of HEMERIJCKX W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEMERIJCKX W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEMERIJCKX W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEMERIJCKX W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEMERIJCKX W, employees, financial statistics.