Hellebuyck W

Contactgegevens Hellebuyck W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hellebuyck W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hellebuyck W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ondankstraat 19; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 07 50 (+32-051 40 07 50) 051 40 07 50 (+32-051 40 07 50)

Fax (fax): 051 40 76 19 (+32-051 40 76 19) 051 40 76 19 (+32-051 40 76 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hellebuyck W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hellebuyck W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hellebuyck W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hellebuyck W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hellebuyck W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hellebuyck W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hellebuyck W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hellebuyck W
Products information Hellebuyck W

BTW identificatienummer (tax): BE08182861328
Ondernemingsnummer: 4114349365
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Hellebuyck W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hellebuyck W
(Get full report from official database of BE for Hellebuyck W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hellebuyck W
Addition kinds of activities for Hellebuyck W

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
20489905. Feed concentraten | Feed concentrates
26310409. Melk karton karton | Milk carton board
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory
96310401. Regeling, administratie van nutsbedrijven, federale overheid | Regulation, administration of utilities, federal government

Werken bij Hellebuyck W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hellebuyck W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hellebuyck W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hellebuyck W. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SEA-INVEST

  Type: Vervanging brugpensioen

  GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

 • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

 • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student verkoop (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Studentenjob

  Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

 • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

  Type: Studentenjob

  Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

 • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

 • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van Hellebuyck W in sociale netwerken
Look for responds of Hellebuyck W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hellebuyck W. Laat een reactie achter voor Hellebuyck W. Hellebuyck W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hellebuyck W. Leave a respond for Hellebuyck W. Hellebuyck W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hellebuyck W op de google maps. Adres en contacten Hellebuyck W
Location of Hellebuyck W on the google maps. Address and contacts of Hellebuyck W

Andere gerelateerde bedrijven als come Hellebuyck W Hellebuyck W: FLGRUBAU BVBA | GUY DE BACKER | KENNEL VON LENSDORF | CSP ENGINEERING | STAR GROUP

Other related companies as Hellebuyck W: FLGRUBAU BVBA | GUY DE BACKER | KENNEL VON LENSDORF | CSP ENGINEERING | STAR GROUP

Hellebuyck W is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hellebuyck W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08182861328. Het bedrijf Hellebuyck W bevindt zich op het adres: Ondankstraat 19; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Hellebuyck W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hellebuyck W is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hellebuyck W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hellebuyck W, openstaande posities, locatie van Hellebuyck W op de kaart.

Hellebuyck W is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hellebuyck W, company assigned to the tax number BE08182861328. The company Hellebuyck W is located at the address: Ondankstraat 19; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Hellebuyck W were not found.
The main activity of Hellebuyck W is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hellebuyck W is not available. You also can look at reviews of Hellebuyck W, open positions, location of Hellebuyck W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hellebuyck W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hellebuyck W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hellebuyck W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hellebuyck W, employees, financial statistics.