FLGRUBAU BVBA

Contactgegevens FLGRUBAU BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGRUBAU BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGRUBAU BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Akker 1 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-43-99-00 32-56-43-99-00

Fax (fax): 32-56-43-99-09 32-56-43-99-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGRUBAU BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGRUBAU BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGRUBAU BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGRUBAU BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGRUBAU BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGRUBAU BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGRUBAU BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGRUBAU BVBA
Products information FLGRUBAU BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04229156494
Ondernemingsnummer: 6907348632
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLGRUBAU BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGRUBAU BVBA
(Get full report from official database of BE for FLGRUBAU BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGRUBAU BVBA
Addition kinds of activities for FLGRUBAU BVBA

1751. Timmerwerk | Carpentry work
3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
277100. Wenskaarten | Greeting cards
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
48229901. Elektronische post | Electronic mail
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
67999901. Beleggingsclubs | Investment clubs
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij FLGRUBAU BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGRUBAU BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGRUBAU BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGRUBAU BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van FLGRUBAU BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLGRUBAU BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGRUBAU BVBA. Laat een reactie achter voor FLGRUBAU BVBA. FLGRUBAU BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGRUBAU BVBA. Leave a respond for FLGRUBAU BVBA. FLGRUBAU BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGRUBAU BVBA op de google maps. Adres en contacten FLGRUBAU BVBA
Location of FLGRUBAU BVBA on the google maps. Address and contacts of FLGRUBAU BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGRUBAU BVBA FLGRUBAU BVBA: RENMANS | JAN BOHEZ | ELEVAGE JACK RUSSELL TERRIER | Haarmode Joris | JEAN VERTENEUIL

Other related companies as FLGRUBAU BVBA: RENMANS | JAN BOHEZ | ELEVAGE JACK RUSSELL TERRIER | Haarmode Joris | JEAN VERTENEUIL

FLGRUBAU BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGRUBAU BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04229156494. Het bedrijf FLGRUBAU BVBA bevindt zich op het adres: Hoge Akker 1 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLGRUBAU BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGRUBAU BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGRUBAU BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGRUBAU BVBA, openstaande posities, locatie van FLGRUBAU BVBA op de kaart.

FLGRUBAU BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGRUBAU BVBA, company assigned to the tax number BE04229156494. The company FLGRUBAU BVBA is located at the address: Hoge Akker 1 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLGRUBAU BVBA were not found.
The main activity of FLGRUBAU BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGRUBAU BVBA is not available. You also can look at reviews of FLGRUBAU BVBA, open positions, location of FLGRUBAU BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGRUBAU BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGRUBAU BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGRUBAU BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGRUBAU BVBA, employees, financial statistics.