Gebroeders Wijnants

Contactgegevens Gebroeders Wijnants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gebroeders Wijnants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gebroeders Wijnants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stevoortse Kiezel 185; 3511; Hasselt (Kuringen), België

Telefoon (phone): 011 25 12 01 (+32-011 25 12 01) 011 25 12 01 (+32-011 25 12 01)

Fax (fax): +32 (71) 415-35-62 +32 (71) 415-35-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gebroeders Wijnants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gebroeders Wijnants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gebroeders Wijnants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gebroeders Wijnants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gebroeders Wijnants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gebroeders Wijnants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gebroeders Wijnants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gebroeders Wijnants
Products information Gebroeders Wijnants

BTW identificatienummer (tax): BE06870269775
Ondernemingsnummer: 7034790039
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Gebroeders Wijnants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gebroeders Wijnants
(Get full report from official database of BE for Gebroeders Wijnants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gebroeders Wijnants
Addition kinds of activities for Gebroeders Wijnants

514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
521100. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
27540300. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
94310403. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, provincie overheid | Administration of public health programs, county government

Werken bij Gebroeders Wijnants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gebroeders Wijnants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gebroeders Wijnants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gebroeders Wijnants. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

 • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

 • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

 • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - [email protected] - Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

 • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

  Type: Studentenjob

  Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

 • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Verisure

  Type: Vaste Job

  Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

 • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ORFES

  Type: Flexijob

  Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van Gebroeders Wijnants in sociale netwerken
Look for responds of Gebroeders Wijnants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gebroeders Wijnants. Laat een reactie achter voor Gebroeders Wijnants. Gebroeders Wijnants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gebroeders Wijnants. Leave a respond for Gebroeders Wijnants. Gebroeders Wijnants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gebroeders Wijnants op de google maps. Adres en contacten Gebroeders Wijnants
Location of Gebroeders Wijnants on the google maps. Address and contacts of Gebroeders Wijnants

Andere gerelateerde bedrijven als come Gebroeders Wijnants Gebroeders Wijnants: Theijbers H | BEENHOUWERIJ ADRO | Tobydiam BVBA | Fontigny Michel | COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

Other related companies as Gebroeders Wijnants: Theijbers H | BEENHOUWERIJ ADRO | Tobydiam BVBA | Fontigny Michel | COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

Gebroeders Wijnants is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gebroeders Wijnants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06870269775. Het bedrijf Gebroeders Wijnants bevindt zich op het adres: Stevoortse Kiezel 185; 3511; Hasselt (Kuringen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Gebroeders Wijnants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gebroeders Wijnants is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gebroeders Wijnants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gebroeders Wijnants, openstaande posities, locatie van Gebroeders Wijnants op de kaart.

Gebroeders Wijnants is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gebroeders Wijnants, company assigned to the tax number BE06870269775. The company Gebroeders Wijnants is located at the address: Stevoortse Kiezel 185; 3511; Hasselt (Kuringen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Gebroeders Wijnants were not found.
The main activity of Gebroeders Wijnants is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gebroeders Wijnants is not available. You also can look at reviews of Gebroeders Wijnants, open positions, location of Gebroeders Wijnants on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gebroeders Wijnants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gebroeders Wijnants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gebroeders Wijnants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gebroeders Wijnants, employees, financial statistics.