Gaquiere F

Contactgegevens Gaquiere F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gaquiere F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gaquiere F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos des Peupliers 22; 7784; Comines-Warneton (Bas-Warneton), België

Telefoon (phone): 056 55 41 94 (+32-056 55 41 94) 056 55 41 94 (+32-056 55 41 94)

Fax (fax): 056 55 53 09 (+32-056 55 53 09) 056 55 53 09 (+32-056 55 53 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gaquiere F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gaquiere F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gaquiere F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gaquiere F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gaquiere F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gaquiere F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gaquiere F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gaquiere F
Products information Gaquiere F

BTW identificatienummer (tax): BE01926422119
Ondernemingsnummer: 3831176757
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Gaquiere F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gaquiere F
(Get full report from official database of BE for Gaquiere F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gaquiere F
Addition kinds of activities for Gaquiere F

356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
51370402. Caps en jurken | Caps and gowns
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government
96510401. Reglement, diverse commerciële sectoren, federale overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, federal government

Werken bij Gaquiere F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gaquiere F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gaquiere F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gaquiere F. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

 • Technisch medewerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

 • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

 • LOODGIETER (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • IT Project Manager (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: STREAMOVATIONS

  Type: Vaste Job

  Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

 • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DRIESASSUR

  Type: Vaste Job

  Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

 • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Gaquiere F in sociale netwerken
Look for responds of Gaquiere F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gaquiere F. Laat een reactie achter voor Gaquiere F. Gaquiere F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gaquiere F. Leave a respond for Gaquiere F. Gaquiere F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gaquiere F op de google maps. Adres en contacten Gaquiere F
Location of Gaquiere F on the google maps. Address and contacts of Gaquiere F

Andere gerelateerde bedrijven als come Gaquiere F Gaquiere F: Léopold Press | DEEJAY GUIDO | Devlies J | Denis Dupont Studio | ARSEEN VANLERBERGHE

Other related companies as Gaquiere F: Léopold Press | DEEJAY GUIDO | Devlies J | Denis Dupont Studio | ARSEEN VANLERBERGHE

Gaquiere F is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gaquiere F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926422119. Het bedrijf Gaquiere F bevindt zich op het adres: Clos des Peupliers 22; 7784; Comines-Warneton (Bas-Warneton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Gaquiere F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gaquiere F is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gaquiere F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gaquiere F, openstaande posities, locatie van Gaquiere F op de kaart.

Gaquiere F is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gaquiere F, company assigned to the tax number BE01926422119. The company Gaquiere F is located at the address: Clos des Peupliers 22; 7784; Comines-Warneton (Bas-Warneton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Gaquiere F were not found.
The main activity of Gaquiere F is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gaquiere F is not available. You also can look at reviews of Gaquiere F, open positions, location of Gaquiere F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gaquiere F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gaquiere F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gaquiere F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gaquiere F, employees, financial statistics.