Gailly

Contactgegevens Gailly: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gailly: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gailly

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Champ du Moulin 3; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon), België

Telefoon (phone): 067 63 71 09 (+32-067 63 71 09) 067 63 71 09 (+32-067 63 71 09)

Fax (fax): +32 (16) 454-32-58 +32 (16) 454-32-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gailly: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gailly"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gailly"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gailly, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gailly. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gailly, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gailly. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gailly
Products information Gailly

BTW identificatienummer (tax): BE01262573242
Ondernemingsnummer: 4634002685
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Gailly zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gailly
(Get full report from official database of BE for Gailly)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gailly
Addition kinds of activities for Gailly

171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers

Werken bij Gailly: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gailly: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gailly. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gailly. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

 • Tendermanager (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

 • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Technisch tekenaar (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

 • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

  Type: Vaste Job

  We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

 • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

 • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

 • Afdelingsmanager (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Gailly in sociale netwerken
Look for responds of Gailly in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gailly. Laat een reactie achter voor Gailly. Gailly bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gailly. Leave a respond for Gailly. Gailly on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gailly op de google maps. Adres en contacten Gailly
Location of Gailly on the google maps. Address and contacts of Gailly

Andere gerelateerde bedrijven als come Gailly Gailly: Sanibel SPRL | LES JARDINS D?ALEXANDRE | BOOK-SHOP MACO | MARAN YACHTING | S.A. SAMO B. N.V. WORLDWIDE MO

Other related companies as Gailly: Sanibel SPRL | LES JARDINS D?ALEXANDRE | BOOK-SHOP MACO | MARAN YACHTING | S.A. SAMO B. N.V. WORLDWIDE MO

Gailly is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gailly, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01262573242. Het bedrijf Gailly bevindt zich op het adres: Chemin Champ du Moulin 3; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Gailly zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gailly is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gailly is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gailly, openstaande posities, locatie van Gailly op de kaart.

Gailly is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gailly, company assigned to the tax number BE01262573242. The company Gailly is located at the address: Chemin Champ du Moulin 3; 1430; Rebecq (Rebecq-Rognon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Gailly were not found.
The main activity of Gailly is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gailly is not available. You also can look at reviews of Gailly, open positions, location of Gailly on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gailly, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gailly, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gailly, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gailly, employees, financial statistics.