Feys R

Contactgegevens Feys R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Feys R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Feys R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Processiestraat 29; 8480; Ichtegem (Eernegem), België

Telefoon (phone): 059 29 94 84; 0475 65 57 50 (+32-059 29 94 84; 0475 65 57 50) 059 29 94 84; 0475 65 57 50 (+32-059 29 94 84; 0475 65 57 50)

Fax (fax): +32 (53) 790-89-99 +32 (53) 790-89-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Feys R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Feys R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Feys R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Feys R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Feys R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Feys R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Feys R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Feys R
Products information Feys R

BTW identificatienummer (tax): BE03098937988
Ondernemingsnummer: 1809967041
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Feys R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Feys R
(Get full report from official database of BE for Feys R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Feys R
Addition kinds of activities for Feys R

28610201. Creosoot, hout | Creosote, wood
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij Feys R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Feys R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Feys R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Feys R. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

 • Logistiek medewerker (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

 • Spelhost dinerspellen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Senior Credit Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

 • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

 • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

 • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van Feys R in sociale netwerken
Look for responds of Feys R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Feys R. Laat een reactie achter voor Feys R. Feys R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Feys R. Leave a respond for Feys R. Feys R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Feys R op de google maps. Adres en contacten Feys R
Location of Feys R on the google maps. Address and contacts of Feys R

Andere gerelateerde bedrijven als come Feys R Feys R: VAN HEE NANCY M. | Assurdo BVBA | EVELINE SLIJPER | Hamron SPRL | RAPHA?L VERSTRAETEN

Other related companies as Feys R: VAN HEE NANCY M. | Assurdo BVBA | EVELINE SLIJPER | Hamron SPRL | RAPHA?L VERSTRAETEN

Feys R is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Feys R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03098937988. Het bedrijf Feys R bevindt zich op het adres: Processiestraat 29; 8480; Ichtegem (Eernegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 485,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Feys R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Feys R is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Feys R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Feys R, openstaande posities, locatie van Feys R op de kaart.

Feys R is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Feys R, company assigned to the tax number BE03098937988. The company Feys R is located at the address: Processiestraat 29; 8480; Ichtegem (Eernegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 485,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Feys R were not found.
The main activity of Feys R is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Feys R is not available. You also can look at reviews of Feys R, open positions, location of Feys R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Feys R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Feys R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Feys R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Feys R, employees, financial statistics.