FAGNOULLE P & C

Contactgegevens FAGNOULLE P & C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAGNOULLE P & C: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAGNOULLE P & C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Comblinay 38; 4180; Hamoir (Comblain-Fairon), België

Telefoon (phone): 04 369 10 97; 04 369 15 53; 0495 76 70 86 (+32-04 369 10 97; 04 369 15 53; 0495 76 70 86) 04 369 10 97; 04 369 15 53; 0495 76 70 86 (+32-04 369 10 97; 04 369 15 53; 0495 76 70 86)

Fax (fax): +32 (71) 258-98-51 +32 (71) 258-98-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAGNOULLE P & C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAGNOULLE P & C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAGNOULLE P & C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAGNOULLE P & C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAGNOULLE P & C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAGNOULLE P & C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAGNOULLE P & C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAGNOULLE P & C
Products information FAGNOULLE P & C

BTW identificatienummer (tax): BE01367492675
Ondernemingsnummer: 9183990478
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FAGNOULLE P & C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAGNOULLE P & C
(Get full report from official database of BE for FAGNOULLE P & C)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAGNOULLE P & C
Addition kinds of activities for FAGNOULLE P & C

4151. Schoolbussen | School buses
7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services

Werken bij FAGNOULLE P & C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAGNOULLE P & C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAGNOULLE P & C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAGNOULLE P & C. Looking for open vacancies in other companies

 • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

 • Winkelbediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • Metser (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rekem, 16 uur per week (REKEM)

  Regio: REKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Rekem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de voormiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Turbotrucks

  Type: Vaste Job

  Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

 • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Logopedist(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

 • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: APB

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van FAGNOULLE P & C in sociale netwerken
Look for responds of FAGNOULLE P & C in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAGNOULLE P & C. Laat een reactie achter voor FAGNOULLE P & C. FAGNOULLE P & C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAGNOULLE P & C. Leave a respond for FAGNOULLE P & C. FAGNOULLE P & C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAGNOULLE P & C op de google maps. Adres en contacten FAGNOULLE P & C
Location of FAGNOULLE P & C on the google maps. Address and contacts of FAGNOULLE P & C

Andere gerelateerde bedrijven als come FAGNOULLE P & C FAGNOULLE P & C: STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK (JEUGDAFDELING) | M.D. CONSEIL | I. SCHLECK | ARCHERS BOUILLONNAIS | Vitamieneken

Other related companies as FAGNOULLE P & C: STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK (JEUGDAFDELING) | M.D. CONSEIL | I. SCHLECK | ARCHERS BOUILLONNAIS | Vitamieneken

FAGNOULLE P & C is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAGNOULLE P & C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01367492675. Het bedrijf FAGNOULLE P & C bevindt zich op het adres: Rue de Comblinay 38; 4180; Hamoir (Comblain-Fairon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 469,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in FAGNOULLE P & C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FAGNOULLE P & C is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAGNOULLE P & C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAGNOULLE P & C, openstaande posities, locatie van FAGNOULLE P & C op de kaart.

FAGNOULLE P & C is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAGNOULLE P & C, company assigned to the tax number BE01367492675. The company FAGNOULLE P & C is located at the address: Rue de Comblinay 38; 4180; Hamoir (Comblain-Fairon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 469,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in FAGNOULLE P & C were not found.
The main activity of FAGNOULLE P & C is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FAGNOULLE P & C is not available. You also can look at reviews of FAGNOULLE P & C, open positions, location of FAGNOULLE P & C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAGNOULLE P & C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAGNOULLE P & C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAGNOULLE P & C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAGNOULLE P & C, employees, financial statistics.