ARCHERS BOUILLONNAIS

Contactgegevens ARCHERS BOUILLONNAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHERS BOUILLONNAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHERS BOUILLONNAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES F?RRONIERS 15; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466754 (+32-61466754) 61466754 (+32-61466754)

Fax (fax): +32 (57) 732-31-47 +32 (57) 732-31-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHERS BOUILLONNAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHERS BOUILLONNAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHERS BOUILLONNAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHERS BOUILLONNAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHERS BOUILLONNAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHERS BOUILLONNAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHERS BOUILLONNAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHERS BOUILLONNAIS
Products information ARCHERS BOUILLONNAIS

BTW identificatienummer (tax): BE06178955078
Ondernemingsnummer: 8719818115
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHERS BOUILLONNAIS
(Get full report from official database of BE for ARCHERS BOUILLONNAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHERS BOUILLONNAIS
Addition kinds of activities for ARCHERS BOUILLONNAIS

14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
17439900. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
50650407. zenders | Transmitters
50849909. Propanomzetters | Propane conversion equipment
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis

Werken bij ARCHERS BOUILLONNAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHERS BOUILLONNAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHERS BOUILLONNAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHERS BOUILLONNAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

Zoek naar antwoorden van ARCHERS BOUILLONNAIS in sociale netwerken
Look for responds of ARCHERS BOUILLONNAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHERS BOUILLONNAIS. Laat een reactie achter voor ARCHERS BOUILLONNAIS. ARCHERS BOUILLONNAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHERS BOUILLONNAIS. Leave a respond for ARCHERS BOUILLONNAIS. ARCHERS BOUILLONNAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHERS BOUILLONNAIS op de google maps. Adres en contacten ARCHERS BOUILLONNAIS
Location of ARCHERS BOUILLONNAIS on the google maps. Address and contacts of ARCHERS BOUILLONNAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHERS BOUILLONNAIS ARCHERS BOUILLONNAIS: VAN MELCKEBEKE H.H.M.F. | ROLAND HENNEUSE | Bormans M | PH. MANIA | ZESPRI INTERNATIONAL

Other related companies as ARCHERS BOUILLONNAIS: VAN MELCKEBEKE H.H.M.F. | ROLAND HENNEUSE | Bormans M | PH. MANIA | ZESPRI INTERNATIONAL

ARCHERS BOUILLONNAIS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHERS BOUILLONNAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06178955078. Het bedrijf ARCHERS BOUILLONNAIS bevindt zich op het adres: RUE DES F?RRONIERS 15; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
De hoofdactiviteit van ARCHERS BOUILLONNAIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHERS BOUILLONNAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHERS BOUILLONNAIS, openstaande posities, locatie van ARCHERS BOUILLONNAIS op de kaart.

ARCHERS BOUILLONNAIS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHERS BOUILLONNAIS, company assigned to the tax number BE06178955078. The company ARCHERS BOUILLONNAIS is located at the address: RUE DES F?RRONIERS 15; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
The main activity of ARCHERS BOUILLONNAIS is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHERS BOUILLONNAIS is not available. You also can look at reviews of ARCHERS BOUILLONNAIS, open positions, location of ARCHERS BOUILLONNAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHERS BOUILLONNAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHERS BOUILLONNAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHERS BOUILLONNAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHERS BOUILLONNAIS, employees, financial statistics.