ENTREPRISE PONCELET D SA

Contactgegevens ENTREPRISE PONCELET D SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE PONCELET D SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE PONCELET D SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Henri-Borguet 41; 4032; Liège 1 (Chênée), België

Telefoon (phone): 04 365 47 05 (+32-04 365 47 05) 04 365 47 05 (+32-04 365 47 05)

Fax (fax): 04 367 44 73 (+32-04 367 44 73) 04 367 44 73 (+32-04 367 44 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE PONCELET D SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE PONCELET D SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE PONCELET D SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE PONCELET D SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE PONCELET D SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE PONCELET D SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE PONCELET D SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE PONCELET D SA
Products information ENTREPRISE PONCELET D SA

BTW identificatienummer (tax): BE03347503662
Ondernemingsnummer: 4626037597
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Contractors - Road building; Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE PONCELET D SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE PONCELET D SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE PONCELET D SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISE PONCELET D SA

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij ENTREPRISE PONCELET D SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE PONCELET D SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE PONCELET D SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE PONCELET D SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

 • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

 • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

 • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Cargo M!

  Type: Studentenjob

  Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

 • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: SCHRIERS

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

 • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

 • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

 • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE PONCELET D SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE PONCELET D SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE PONCELET D SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE PONCELET D SA. ENTREPRISE PONCELET D SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE PONCELET D SA. Leave a respond for ENTREPRISE PONCELET D SA. ENTREPRISE PONCELET D SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE PONCELET D SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE PONCELET D SA
Location of ENTREPRISE PONCELET D SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE PONCELET D SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE PONCELET D SA ENTREPRISE PONCELET D SA: Leperre C | WESTERN TEXTILES | Van De Wouwer A | Ney C | Atelier Schyns

Other related companies as ENTREPRISE PONCELET D SA: Leperre C | WESTERN TEXTILES | Van De Wouwer A | Ney C | Atelier Schyns

ENTREPRISE PONCELET D SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE PONCELET D SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03347503662. Het bedrijf ENTREPRISE PONCELET D SA bevindt zich op het adres: Quai Henri-Borguet 41; 4032; Liège 1 (Chênée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Road building; Septic tanks.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE PONCELET D SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE PONCELET D SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE PONCELET D SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE PONCELET D SA op de kaart.

ENTREPRISE PONCELET D SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE PONCELET D SA, company assigned to the tax number BE03347503662. The company ENTREPRISE PONCELET D SA is located at the address: Quai Henri-Borguet 41; 4032; Liège 1 (Chênée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Road building; Septic tanks.
The main activity of ENTREPRISE PONCELET D SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE PONCELET D SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE PONCELET D SA, open positions, location of ENTREPRISE PONCELET D SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE PONCELET D SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE PONCELET D SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE PONCELET D SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE PONCELET D SA, employees, financial statistics.